17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChilianul De Gregorio, patru ani la Târgu Jiu

Chilianul De Gregorio, patru ani la Târgu Jiu

Atacantul chilian Diego Andres De Gregorio Contreras este ultima achiziţie a pandurilor, acesta semnând deja cu gruparea gorjeană un contract pe o perioadă de patru ani. De Gregorio este născut pe 6 septembrie 1986, are 1,79 metri şi 82 kg şi a evoluat în prima ligă din Chile, la echipa Audax Italiano între 2004-2006, iar anul trecut a fost împrumutat la formaţia Deportes Melipilla, pentru care a înscris şapte goluri.
Liber de contract, sud-americanul a susţinut probe de joc în această iarnă la echipa greacă PAOK Salonic şi la Dacia Mioveni, pentru echipa condusă de Sorin Cîrţu reuşind să marcheze trei goluri în cantonamentul din Antalya. „Atacantul chilian Diego Contreras e de acum jucătorul nostru, am semnat cu el un contract valabil pe patru ani“, a confirmat preşedintele Marin Condescu.
Antrenorul Joaquim Teixeira are în prezent în lot opt atacanţi, L. Mihai, Piţurcă, Arrieta, Jessui, Nunes, Wandeir, De Gregorio şi Jaka Stromajer, slovenul refuzând, deocamdată, să fie împrumutat la divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea.

Rus ar vrea să plece

Nemulţumit cu statutul de rezervă, Alin Rus ar vrea să părăsească gruparea gorjeană, cu care mai are contract încă două sezoane. Rus i-a cerut ieri preşedintelui Marin Condescu să-i dea dezlegarea, însă acesta l-a ameninţat cu suspendarea. „Du-te, pleacă, pentru că vei fi suspendat“, i-a spus Condescu.
Acesta este, totuşi, de acord cu despărţirea de fundaşul Alin Rus, însă numai contra unei sume de bani. „Rus s-a speriat pentru că a văzut că nu mai prinde lotul şi de aceea spune că vrea să plece. E liber să-şi caute echipă dacă într-adevăr doreşte să plece, dar să nu creadă că va pleca gratis. Cine va dori să îl ia îl aşteptăm la negocieri“, a declarat Condescu.
Şi Constant Djakpa a intrat în colimatorul antrenorilor, după ce a vrut să părăsească antrenamentul, fără încuviinţarea staff-ului tehnic. Djakpa a acuzat dureri la talpă şi a plecat din timpul şedinţei de pregătire, fiind întors din drum de preparatorul fizic. De acum înainte, jucătorii care acuză probleme medicale se vor adresa medicului echipei, Ion Şerban, şi împreună se vor prezenta la antrenorul Teixeira, care va lua o hotărâre. Lusitanul l-a anunţat pe căpitanul Florin Stângă că orice întârziere la sedinţa de dinaintea fiecărui antrenament, va fi amendată cu 50 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU