5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM vrea în Liga I cu orice preţ

CSM vrea în Liga I cu orice preţ

Marian Bondrea are de unde alege jucători care să-l ajute în partidele viitoare, în Zăvoi ajungând destui fotbalişti cu potenţial.

Tehnicianul CSM, Marian Bondrea, îl are la antrenamente, de ieri, şi pe mijlocaşul ofensiv sloven, Tomas Labun, ultima dată la FC Kosice, în prima ligă. Fotbalistul de 24 de ani a fost recomandat formaţiei din Zăvoi de un impresar şi ar putea ajunge la CSM liber de contract. „Să vedem ce poate, noi avem nevoie de un jucător pe acest post“, a spus „Profesorul“.
Gruparea din Zăvoi s-a înţeles între timp cu portarul bielorus Yuri Tsigalko, care s-a întors în ţara sa pentru a rezolva probleme de viză şi la finalul acestei săptămâni se va alătura lotului vâlcean. Yuri este al treilea portar al naţionalei Belarusului, după ex-stelistul Hamutovski şi ex-dinamovistul Gaev. În ceea ce-l priveşte pe slovenul Jaka Stromajer, CSM şi Pandurii s-au înţeles pentru împrumutul la Vâlcea până în vară, dar fotbalistul nu agreează ideea de a juca în eşalonul inferior. „Maşina îl aşteaptă şi acum la stadionul din Târgu Jiu pentru a-l aduce la Vâlcea, dar încă nu vrea să vină. Sper să ajungă la noi, avem nevoie de el, ne-ar fi util“, a punctat Marian Bondrea, care nu l-a dorit în lot şi pe brazilianul Lucas Jacskon. „Nici nu s-a pus problema să vină la noi şi aşa aveam prea mulţi străini în lot. Mie îmi pare rău că nu s-a rezolvat problema lui Constantin Gărgălie, de la Universitatea, ar fi fost o piesă importantă în angrenajul echipei noastre“, a completat Bondrea.
CSM Vâlcea va juca sâmbătă o nouă partidă amicală în deplasare, pe terenul craiovenilor de la Gaz Metan CFR.

Dicu garantează pentru nocturnă

Oficialii de la CSM Râmnicu Vâlcea lucrează de zor în aceste zile pentru întocmirea documentaţiei pentru licenţa care se acordă cluburilor din primul eşalon. Până la startul campionatului, gruparea din Zăvoi va trebui să aibă montată instalaţia de nocturnă şi să beneficieze de un sistem de supraveghere video şi de altul, de acces în stadion, pe baza cartelelor electronice. Preşedintele Consiliului de Administraţie al CSM, viceprimarul Nicolae Dicu, garantează că aceste condiţii vor fi îndeplinite în totalitate.
„Oricum noi aveam în plan şi în buget instalaţia de nocturnă. Celelalte două sisteme le vom rezolva uşor. Deci nu se pune problema să nu primim licenţa. Mai rămâne doar ca şi echipa să promoveze, asta nu mai depinde de noi“, a explicat Dicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU