10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTeixeira a primit o maşină la înfrângere

Teixeira a primit o maşină la înfrângere

Amical

Pandurii – CSM Vâlcea 0-1

A marcat: Dedu ’23.Pandurii: Adriano (’46, Mingote) – Popete, Rus, Rusu, Djakpa (’62, Jackson) – Iordache, Soares, Pintassilgo, Vasilache – Nunes (’68, Claudio), Stromajer (’46, Grecu). Antrenor: Joaquim Teixeira.

CSM Vâlcea: Rusandu – Pasăre, Dandea, Vişa, Vlad – Voicu, Larie, Dedu, Onofrei – Boroiban, Vidakovic.

Au mai jucat: Yuri Tsigalko – Sg. Popescu, Robson, Cheban, Stoian, Vlăduţi, Grădinar, Ekwalla. Antrenor: Marian Bondrea.

Au arbitrat:

I. Păsărin – P. Tutunaru, L. Udrea.

Joaquim Teixeira a convocat doar 15 jucători pentru acest test, aceia care contează mai puţin sau deloc în primul joc oficial al anului, cu Poli Timişoara, menajându-i pe aşa-zişii titulari. Gruparea gorjeană a început într-un 4-4-2 fragil care a cedat după 23 de minute, când Vidakovic s-a jucat cu fundaşii lui Teixeira, a întors pentru Dedu, acesta executându-l la colţul scurt pe Adriano, un portar nesigur. CSM Râmnicu Vâlcea a lăsat puţine spaţii în defensivă, doar Iordache producând ceva deranj pe partea dreaptă, însă Rusandu a reţinut şutul slab al acestuia.

Pandurii au dominat începutul actului secund, Iordache, Vasilache şi Djakpa şutând aiurea în urma unor faze fixe. Nunes a fost aproape de gol în minutul 64, mingea lobată pentru Tsigalko fiind respinsă de pe linia porţii de un vâlcean, iar Mingote a rezolvat două situaţii bune de gol ale oaspeţilor, finalizate de Robson şi Sergiu Popescu. Soares a avut ultimul cuvânt în atac, dar şuturile sale au fost ori peste poartă, ori pe traiectoria portarului din Belarus.

 

„Texi“, impresionat de cadou

 

Clubul Pandurii Târgu Jiu i-a pus la dispoziţie antrenorului Joaquim Teixeira, imediat după amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea, un autoturism nou marca Ford Mondeo, valoarea de piaţă a acestuia fiind de 22.000 de euro. „Niciodată în viaţa mea nu am fost tratat aşa bine. Nu meritam atât. O să fac totul pentru club pentru a ne îndeplini obiectivul“, a reacţionat Teixeira, surprins de gestul oficialilor de la Pandurii. „Îi doresc să nu aibă nici un eveniment cu ea. Maşina este o obligaţie contractuală. Pentru antrenori era necesară având în vedere că locuiesc la câţiva kilometri în afara oraşului“, a spus preşedintele Marin Condescu. Joaquim Teixeira are ocazia să testeze maşina la drum lung, el participând astăzi la Bucureşti la reunirea antrenorilor din Liga I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU