24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii îşi ascund fotbaliştii şi tactica

Pandurii îşi ascund fotbaliştii şi tactica

Antrenorul lusitan se fereşte de spionii Timişoarei şi va trimite pe teren, în partida cu CSM Vâlcea, jucătorii pe care nu va conta în prima etapă din miniretur.  

Ultimul amical al pandurilor, cu CSM Râmnicu Vâlcea, programat astăzi, de la ora 15.00, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, nu are prea mare importanţă pentru antrenorul Joaquim Teixeira. Acesta ar fi dorit ca partida să se dispute pe un teren cu iarbă naturală, însă nu a primit acceptul clubului, care a decis să menajeze suprafeţele de joc. „Cei de la club au spus că iarba naturală nu este în condiţii bune, de aceea suntem nevoiţi să jucăm pe terenul sintetic. Şi eu aş dori să joc pe iarbă, dar nu se poate şi de aceea voi modifica echipa. Sunt un angajat al clubului şi lucrez atunci când pot să lucrez“, a declarat Teixeira.
Tehnicianul portughez se vede astfel obligat să menajeze posibilii titulari din jocul cu Poli Timişoara pentru a evita accidentările, dar şi pentru a-şi ascunde tactica de eventualii spioni ai echipei de pe Bega. „Jocul cu Vâlcea are o importanţă relativă, deoarece mai sunt opt zile până la începutul campionatului. Voi folosi jucătorii de care am mai puţină nevoie la meciul cu Poli Timişoara, pentru a evita accidentările. Cei de la Poli nu mai trebuie să trimită spioni să observe meciul pentru că nu voi folosi titularii“, a mai spus Teixeira. Cum la Târgu Jiu a ajuns şi ivorianul Constant Djakpa, lotul echipei Pandurii Târgu Jiu este complet, lusitanul afirmând că gruparea gorjeană nu va mai transfera nici un jucător.

Teixeira, deranjat de aventura nocturnă a elevilor săi

Mai mulţi fotbalişti de la Pandurii Târgu Jiu au prelungit cheful de Valentine’s Day până după miezul nopţii într-un club din oraş, lucru care l-a nemulţumit pe antrenorul Joaquim Teixeira. Alexandru Piţurcă, unul dintre cheflii, împreună cu Robert Vancea au părăsit localul respectiv după ora 1.00, iar la antrenamentul de ieri-dimineaţă primul dintre ei a invocat probleme medicale şi nu s-a pregătit. Piţurcă junior a recunoscut că a stat până târziu în club însoţit de mai mulţi colegi. „La cât, la ora 1.00? Nu era atât, a fost pe la 12 şi ceva. La cafeneaua asta a stat majoritatea echipei“, a spus Piţurcă.
Pentru a lămuri situaţia, Teixeira şi-a băgat elevii în şedinţă înaintea celui de-al doilea antrenament de ieri. „Este prima oară când aud aşa ceva. Dacă ar fi fost într-o săptămână de competiţie, ar fi trebuit să iau măsuri. În orice caz, această informaţie este foarte importantă, iar astăzi la prânz voi avea o discuţie foarte serioasă cu toţi jucătorii. Când avem meci, toţi fotbaliştii trebuie să fie în casă la ora 23.00“, a spus Teixeira.

Păcurar are microruptură fibrilară

Cu excepţia lui Mândrean, Liviu Mihai, Constant Djakpa, Gabi Zamfir, Constantin Grecu şi Ilie Iordache, restul jucătorilor de la Pandurii Târgu Jiu au efectuat vizita medicală la Craiova, trei dintre fotbaliştii străini fiind nevoiţi să repete analizele pentru a primi acceptul medicilor. „La trei dintre străini trebuie să refacem unele analize la inimă, deoarece au un suflu care nu este normal, iar pentru Dossey vom fi nevoiţi să căutăm o clinică particulară ca să rezolvăm problema pe care o are la degetul piciorului, unde a avut o infecţie. Probabil va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală în cazul lui. În ceea ce-l priveşte pe Păcurar, acesta are din nou probleme serioase, care s-au confirmat aici la Craiova. Ceea ce părea la început a fi doar o contractură s-a dovedit, de fapt, o microruptură fibrilară, nu foarte mare, de doi-trei milimetri. Ecografia făcută atunci, imediat după accidentare, a arătat o contractură, dar a fost făcută prea repede şi nu avea cum să se vadă ruptura“, a declarat medicul echipei, Ion Şerban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII