11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiviu Mihai revine peste o lună

Liviu Mihai revine peste o lună

Atacantul echipei Pandurii, Liviu Mihai, care a suferit o ruptură parţială de ligamente într-un joc amical desfăşurat în cantonamentul Portugalia, nu va reveni pe gazon în mai puţin de o lună. „Mă simt mult mai bine, iar în cel mult o lună cred că voi putea să joc din nou. Mai repede nu cred, pentru că aş risca prea multe“, susţine Mihai.
Acesta nu-şi explică parcursul slab al echipei în tur, dar este convins că altfel vor sta lucrurile în retur. „Sunt sigur că în retur ne vom reveni şi vom avea rezultate bune. Au fost unele meciuri pe care le-am pierdut pe mâna noastră, altele le-am avut în mână şi le-am pierdut fără să ne explicăm cum, dar putem să dăm vina şi pe ghinion. Totul depinde de modul cum vom începe. Dacă vom debuta cu o victorie ar fi foarte bine pentru moralul nostru. Este un început foarte greu, toate partidele sunt dificile pentru că nu mai există echipe foarte slabe sau foarte bune. O victorie ar fi extraordinară pentru noi în meciul cu Poli Timişoara“, a mai spus atacantul pandurilor.
Liviu Mihai crede că doar meciurile oficiale pot fi un barometru pentru valoarea achiziţiilor din această pauză competiţională. „Este benefic pentru orice jucător să ştie că are concurenţă pe post. Cel care va fi mai bun va juca. Dacă vor fi rezultate, înseamnă că transferurile au fost reuşite. Nu vreau să mă pronunţ acum pentru că una este un meci amical şi alta unul oficial. Se joacă altfel“, a încheiat Mihai.

Gorjenii nu ştiu unde joacă sferturile Cupei

Echipa din Târgu Jiu are probleme în a închiria arena din Cotroceni, desemnată de Federaţia Română de Fotbal (FRF) gazda întâlnirii din sferturile de finală ale Cupei României cu Gloria Buzău, gruparea gorjeană fiind organizatoarea partidei. Banca Naţională a României (BNR), proprietara bazei sportive, a dat în judecată echipa de fotbal Progresul, fostă FC Naţional, pentru a recupera plata chiriei şi a utilităţilor neachitate din anul 2007.
Cum nocturna aparţine BNR, iar terenul de joc echipei Progresul, oficialii oltenilor sunt puşi în dificultate. Pentru că Antena 1, postul de televiziune care transmite meciul, nu acceptă altă variantă din afara Capitalei, iar stadioanele Mogoşoaia, Ghencea sau Giuleşti sunt improbabile, oficialii oltenilor sunt obligaţi să ajungă la un acord cu cele două părţi, beneficiind şi de sprijinul FRF.

Pandurii, la mâna destinului

Liga Profesionistă de Fotbal a consultat cluburile din Liga I cu privire la modul de desemnare a arbitrilor în minireturul campionatului, prin tragere la sorţi sau prin numirea directă a acestora, Pandurii Târgu Jiu fiind de acord cu prima variantă. „Pentru a se elimina orice fel de suspiciune, am ales ca arbitrii să fie desemnaţi prin tragere la sorţi. Meciurile vor fi foarte grele şi destinul va hotărî cine ne va arbitra“, a spus secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi.
Summit-ul NATO ce va avea loc în România, la începutul lunii aprilie, a comprimat etapele în Liga I, Pandurii fiind nevoită să dispute şapte partide în 21 de zile, dacă se califică în semifinalele Cupei României. Astfel, echipa lui Teixeira va juca pe 5 aprilie cu CFR Cluj (d), pe 9 cu Dinamo (d), pe 12 cu Unirea Urziceni (a), pe 19 cu Rapid (d), pe 23 cu UTA şi pe 26 cu FC Vaslui (d), în timp ce 16 aprilie este data semifinalelor Cupei României.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS