9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldo ar putea renunţa la fotbal

Ronaldo ar putea renunţa la fotbal

Ronaldo a avut un sezon de coşmar din cauza accidentărilor, el neputând fi folosit la AC Milan decât o dată înainte de Crăciun. A părut că îşi revine, după ce a jucat în meciul cu Napoli, în etapa a 18-a, şi a marcat de două ori în victoria cu 5 – 2. A impresionat încă o dată şi săptămâna care a urmat, la Udinese, însă accidentările au început să recidiveze, cel mai recent incident petrecându-se duminică, atunci când a fost înlocuit la pauza meciului cu Siena.

Ronaldo nu a jucat aseară în partida cu Livorno şi prezenţa lui este incertă pentru partidele cu Parma, în Serie A, şi Arsenal, în Liga Campionilor. Această situaţie contribuie la depresia atacantului de 31 de ani, care se pare că este pregătit să se retragă din fotbal, în această vară.

Contractul atacantului brazilian cu AC Milan expiră în iunie şi clubul italian nu pare dispus să îi ofere o nouă înţelegere dacă nu îşi rezolvă problemele legate de forma fizică. Cum acest lucru este aproape imposibil, Ronaldo are două variante: să se retragă sau să revină în ţara sa natală, unde este dorit de Flamengo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS