13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPăcurar, indisponibil încă cinci zile

Păcurar, indisponibil încă cinci zile

La antrenamentul de ieri al „pandurilor“, Alexandru Păcurar a resimţit dureri în zona în care a suferit mai multe rupturi musculare în ultimele luni şi a părăsit şedinţa de pregătire. Diagnosticul pus la prima vedere de medicul Ion Şerban, contractură musculară, a fost confirmat şi la investigaţiile făcute ulterior. Pentru Păcurar urmează o nouă pauză, de circa cinci zile, care se adaugă celor patru luni de inactivitate din tur şi la cele câteva zile de repaus din cantonamentul lusitan.
Coşmarul fotbalistului a început anul trecut, pe 31 august, când a suferit prima ruptură musculară. A revenit pe teren în ultimul meci din 2007 al Pandurilor, cu U Cluj, pentru o repriză. Absenţa lui Păcurar din echipa lui Neagoe a coincis cu perioada de 14 jocuri fără victorie a grupării gorjene. Alexandru Păcurar a jucat 425 de minute pentru Pandurii în acest campionat, marcând două goluri şi fiind, în opinia antrenorului Joaquim Teixeira, fotbalistul care ar putea evolua cu succes la echipele de top din Portugalia. Mijlocaşul „pandurilor“ nu va face, astăzi, deplasarea la Craiova pentru a efectua vizita medicală împreună cu colegii săi.
Un alt jucător care le face probleme oficialilor gorjeni este Constant Djakpa. Acesta a fost aşteptat marţi la Bucureşti de către oficialii clubului Pandurii pentru a-l prelua de la aeroport, însă ivorianul nu a apărut. Acesta nu a putut fi contactat nici telefonic, revenirea lui „Costel“ de la Cupa Africii pe Naţiuni fiind incertă.

Rusu e optimist

Lăudat de antrenorul Teixeira, fundaşul Adrian Rusu crede că Pandurii Târgu Jiu are mari şanse de salvare. „S-au schimbat multe. Trebuie să lăsăm jocurile să dovedească dacă suntem mai puternici sau nu. Eu cred că suntem mai puternici după aceste schimbări, dar trebuie să o dovedim şi în campionat. Părerea mea este că în această formulă o să scăpăm. Nu o să fie uşor, în situaţia în care suntem noi, dar o cred că o să ne salvăm“, a spus Rusu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS