17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportO, paşă, cât de darnic eşti!

O, paşă, cât de darnic eşti!

Cosmin Olăroiu şi-a câştigat respectul şeicilor care patronează Al Hilal, echipa din Arabia Saudită la care tehnicianul român este antrenor. După ce a învins într-un amical pe celebra Manchester United, trupa lui „Oli“ a dat din nou lovitura. Al Hilal a învins rivala de moarte, Al Nasr, echipă unde este legitimat ex-stelistul Elton, cu 2-0, într-unul din derbiurile Arabiei Saudite. La scurt timp după fluierul final, Olăroiu a fost felicitat de şeicul Khaled Bin Sultyan Bin Abdul Aziz, care i-a oferit şi o primă specială: un cal de curse de la crescătoria magnatului arab, una dintre cele mai cunoscute din lume.

„Îmi plac foarte mult caii, dar mi-a fost greu să aleg. Contează mai puţin asta. Important este că am învins pe Al Nasr. Şeicii mi-au spus că îi interesează mai mult să nu pierdem în faţa rivalei, decât câştigarea competiţiei. Având în vedere că am eliminat cel mai greu adversar, e posibil să câştigăm şi cupa“, a spus Cosmin Olăroiu.

Prin victoria din faţa lui Al Nasr, Al Hilal s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Arabiei Saudite. În campionatul naţional, formaţia antrenată de Oli se află la cinci puncte de primul loc, dar mai are de jucat două restanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII