10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBătaie pe bilete la Vâlcea

Bătaie pe bilete la Vâlcea

800 de tichete vor fi puse astăzi în vânzare la Sala Sporturilor „Traian“, însă cererea este dublă.

Clubul Sportiv Oltchim va pune în vânzare, în această dimineaţă, biletele pentru meciul dintre campioana României şi Lada Togliatti, din etapa a doua a Grupei A preliminară a Ligii Campionilor la handbal feminin. Însă, numai 800 de bilete vor ajunge la iubitorii handbalului din Râmnic, restul sălii fiind ocupată de posesorii de abonamente. „Noroc că aceia de la Lada nu vin cu galerie, că atunci se mai pierdeau 200 de bilete pentru vizitatori. Ştiu că este mare cererea, dar asta este capacitatea sălii. Nu avem de unde să scoatem alte bilete“, a spus Petre Berbecaru, vicepreşedintele CS Oltchim. Preţul unui tichet pentru această fază a competiţiei este de 20 de lei.

Arbitraj polonez

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat brigada de arbitri care va conduce meciul de vineri dintre Oltchim şi Lada Togliatti. Partida va fi abitrată de polonezii Arkadiusz Solodko şi Leszek Solodko, iar observator EHF va fi austriacul Gustav Burziwal. Gheorghe Tadici a explicat de ce a fost atât de calm în timpul disputei de la Nürnberg, chiar dacă deciziile de arbitraj au fost în câteva rânduri împotriva campioanei României: „Cei doi croaţi au făcut jocul gazdelor, dar după fiecare greşeală veneau lângă bancă şi îmi făceau cu ochiul, semn că nu ne fură. M-au liniştit în permanenţă, de asta nu am protestat“.

Calculele calificării

Victoria unguroaicelor de la Gyor în deplasarea de la Togliatti face simplă ecuaţia calificării în semifinale pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea. Chimistele mai au nevoie de şase puncte pentru a termina măcar pe poziţia a doua a clasamentului, puncte care pot fi cucerite din cele trei partide de pe propriul teren. Situaţia se poate complica numai în cazul în care Lada câştigă în Ungaria, rezultat puţin probabil având în vedere forma sportivă în care este echipa la care joacă şi româncele Spiridon şi Brădeanu.
În Grupa B semifinală s-au înregistrat rezultate normale, Slagelse cedând pe propriul teren, 21-31 cu Hypo Viena în timp ce Viborg a învins greu pe propriul teren pe Zvezda Zvenigorod, 31-29.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS