16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportA treia victorie din Turcia pentru vâlceni

A treia victorie din Turcia pentru vâlceni

După naţionala de tineret a Belarusului şi Kuban Krasnodar, CSM a trecut şi de Dniester Ovidiopol.

CSM Râmnicu Vâlcea a continuat seria partidelor amicale din cantonamentul din Antalya şi a reuşit un nou succes, 2-1 cu Dniester Ovidiopol, formaţie ce activează în liga a doua ucraineană. Elevii lui Marian Bondrea au început partida în următoarea formulă: Rusandu – Vlăduţi, Dandea, Vătafu, Cercel – Grigoruţ, Larie, Onofrei, Dedu – Robson, Vidakovic. Pe parcursul meciului, antrenorul Bondrea a rulat şi ceilalţi jucători valizi din lot. În primele 45 de minute, partida a fost echilibrată, cele două combatante având puţine oportunităţi de a deschide scorul. După pauză, vâlcenii au intrat mai decişi şi au reuşit să marcheze de două ori prin Laurenţiu Boroiban şi Sorin Vintilescu. Fostul „pandur“ este la primul gol marcat în tricoul vâlcenilor. Oltenii au jucat aseară, în nocturnă, contra ungurilor de la Debrecen, iar astăzi, de la ora 14.00, încheie seria meciurilor amicale în faţa unei echipe de ligă inferioară din Rusia.

S-a accidentat Vătavu

La numai şapte minute de la debutul partidei dintre CSM şi Dniester, Marian Vătavu a părăsit terenul accidentat. Fotbalistul adus de la Pandurii Târgu Jiu este suspect de ruptură musculară, iar dacă diagnosticul se confirmă, fundaşul ar putea rata startul returului de campionat. Mici probleme medicale are şi Ionuţ Grădinar, care s-a antrenat separat de colegii săi după ce a suferit o întindere. Fotbaliştii lui Marian Bondrea au avut la dispoziţie, duminică, două ore pentru cumpărături în Antalya. Delegaţia vâlceană se va întoarce în ţară mâine, iar pe 16 februarie este programat penultimul amical înainte de debutul campionatului contra celor de la Pandurii Târgu Jiu.
Directorul sportiv, Florin Verigeanu, este mulţumit de rezultatele şi de jocul din Antalya, dar spune că mai este de muncă până la debutul returului: „Se văd progrese mari faţă de prima parte a pregătirilor de iarnă. Oricum, lotul nostru a crescut în valoare faţă de turul campionatului, dar încă nu s-a cristalizat un unsprezece de start“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS