22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a fost lăsat în tribune

Mutu a fost lăsat în tribune

Adrian Mutu nu a fost inclus în lot de antrenorul Cesare Prandelli în meciul de sâmbătă, din etapa a 22-a, pe care Fiorentina l-a terminat la egalitate, scor 2-2, în deplasare, cu Atalanta Bergamo. „Briliantul“ nu a putut evolua contra Atalantei din cauza unor probleme musculare. De asemenea, antrenorul Cesare Prandelli nu s-a putut baza nici pe serviciile lui Liverani şi Osvaldo, de asemenea, accidentaţi.

Situaţi pe locul patru, care le permite accesul în Champions League, coechipierii lui Mutu au venit pe „Atleti Azzurri d’Italia“ extrem de motivaţi, dorind cu orice preţ să se întoarcă la Florenţa cu toate cele trei puncte puse în joc. Gruparea „viola“ a deschis scorul în minutul 29, prin Pazzini, care a fructificat o centrare a mijlocaşului Montolivo, dar s-a văzut egalată imediat, Atalanta marcând la faza următoare prin Muslimovic. De altfel, acesta avea să devină coşmarul Fiorentinei după pauză. Mai întâi, formaţia oaspete a trecut din nou la conducere, în minutul 60, când Kuzmanovic a centrat perfect pentru Semiloli, iar acesta a înscris cu o superbă lovitură de cap. Fiorentina părea că se îndreaptă spre victorie, însă „coşmarul“ Muslimovic a mai înscris o dată, în chiar ultimul minut de joc, stabilind scorul final al partidei: 2-2.

Staff-ul medical al echipei „viola“ speră să-l recupereze pe Mutu pentru partida cu Rosenborg, din 16-imile Cupei UEFA, meci programat joi.

În cealaltă partidă disputată sâmbătă în etapa a 22-a a primei ligi italiene, AS Roma a învins acasă pe Reggina, cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Panucci (’21) şi de Cicinho (’75).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS