15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra a jucat un sfert de oră

Contra a jucat un sfert de oră

Cosmin Contra a fost rezervă la partida pe care echipa sa, Getafe, a terminat-o la egalitate, în deplasare, cu Deportivo La Coruna, scor 1-1, în etapa a 23-a a campionatului Spaniei.

Fundaşul român a intrat pe teren în minutul 73, în locul lui Albin, iar la prima atingere de balon a pasat bine către Granero, însă mijlocaşul lui Getafe a ratat din poziţie bună.

Mario, de la gazde, a deschis scorul cu două minute înainte de pauză, iar în minutul 68, Uche a stabilit scorul final. Getafe a urcat pe locul 11 în clasament, în timp ce Deportivo ocupa locul 15, înaintea celorlalte meciuri ale etapei, programate ieri.

În altă partidă din runda a 23-a, Sevilla şi Barcelona au terminat la egalitate, scor 1-1. Andaluzii au început mai bine meciul de pe „Ramon Sanchez Pizjuan“ şi au pus de câteva ori în pericol poarta lui Victor Valdes. Sevilla a deschis scorul în minutul 34, când David Capel a introdus în poartă din doi metri o centrare venită de la Jesus Navas. În repriza a doua, Frank Rijkaard i-a introdus pe teren pe Ronaldinho şi Rafa Marquez, dar l-a pierdut pe Henry, accidentat, în locul francezului folosindu-l pe Gudjohnsen. „Barca“ a egalat cu un sfert de oră înainte de final, Xavi finalizând cu un şut din prima o pasă a lui Messi. Din minutul 78, Sevilla a evoluat cu un jucător mai puţin pe teren, după ce Keita a fost eliminat pentru un fault comis asupra lui Lionel Messi. În minutul 93, Sevilla a ratat o mare ocazie de gol, prin Capel, care a şutat pe lângă poartă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS