Acasă Sport Victorie braziliană pentru CSM

Victorie braziliană pentru CSM

Fotbaliştilor de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea le merge bine în Turcia, unde au câştigat şi a doua partidă amicală. Elevii lui Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan au întâlnit ieri pe Kuban Krasnodar, formaţie din liga a doua din Rusia care luptă pentru promovare, în faţa căreia s-au impus cu 2-1. Vâlcenii au dominat ostilităţile pe parcursul primei reprize şi au ratat ocazii importante de a deschide scorul prin Vidakovic şi Boroiban, care nu au găsit drumul spre gol, şi primul mitan s-a terminat cu un scor alb.
În partea a doua a întâlnirii, la rampă a ieşit brazilianul Luiz Robson. Aruncat în luptă de Bondrea, Robson a punctat de două ori, în minutele 49 şi 67, după faze colective de atac ale grupării oltene, Kuban reducând din diferenţă spre finalul întâlnirii. Tehnicianul craiovean a folosit următorul unsprezece: Bălăeţ – Pasăre, Vişa, Vătavu, Vlad – M. Voicu, Larie, Dedu, Onofrei – Vidakovic, Boroiban, pe parcursul meciului intrând toţi ceilalţi fotbalişti deplasaţi în cantonamentul din Antalya. În primul amical, CSM s-a impus cu 1-0 (gol Dedu) în faţa naţionalei de tineret a Belarusului.
Directorul general al grupării din Zăvoi, Florin Verigeanu, spune că trupa lui Marian Bondrea a crescut la capitolul omogenitate. „Încă ratăm foarte mult, dar important este că ajungem în dese rânduri în careul advers. Suntem pe drumul cel bun, se vede că echipa noastră a crescut în omogenitate“, a precizat Verigeanu.  CSM Vâlcea va disputa mâine a treia partidă amicală din Turcia, contra unei formaţii din Rusia, nedesemnată încă de organizatorii cantonamentului.

Exit mobile version