5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPremiere la lumina reflectoarelor

Premiere la lumina reflectoarelor

Gruparea gorjeană inaugurează instalaţia de nocturnă cu prilejul amicalului cu Minerul Lupeni, ocazie pentru suporteri de a vedea la lucru, pe „Municipal“, trupa condusă de portughezul Joaquim Teixeira.

Pandurii Târgu Jiu susţine astăzi, de la 18.30, pe stadionul „Municipal“, primul amical de la sosirea din stagiul din Portugalia, adversară fiind gruparea de Liga a II-a Minerul Lupeni. Interesul pentru acest joc este foarte mare, suporterii fiind curioşi să vadă noua faţă a echipei conduse de Joaquim Teixeira. Clubul gorjean face şi un gest umanitar cu acest prilej, oferind suma de 5.000 de lei unei fetiţe bolnave de cancer, Elisa Ploscaru. Intrarea se face pe bază de bilet, fiind scoase la vânzare 5.000 de tichete la preţul simbolic de un leu.
Înaintea acestei partide de verificare va fi prezentat lotul cu care Teixeira va aborda jocurile rămase din campionat. De asemenea, se va consemna şi o premieră pentru oraş, amicalul Pandurii – Minerul Lupeni fiind primul meci disputat în nocturnă la Târgu Jiu.
Cu excepţiile Zamfir, Liviu Mihai şi Vancea (accidentaţi), antrenorul portughez poate conta pe tot lotul. Zamfir este suspect de ruptură musculară, acesta urmând să facă un examen medical amănunţit, în timp ce Liviu Mihai şi Vancea se pregătesc separat.
Ieri, tehnicianul lusitan a renunţat la antrenamentul pe teren sintetic, programând şedinţa de pregătire pe terenul III, unul destul de greu, cum de altfel va fi şi suprafaţa de joc de pe „Municipal“.

Tsygalko nu este util

Portarul din Belarus aflat în probe la Pandurii Târgu Jiu, Yuri Tsygalko, nu va fi păstrat în lot, după ce a fost testat într-un joc-şcoală. Antrenorul cu portarii, Alfredo Castro, consideră că toţi cei trei elevi pe care-i are la dispoziţie, Mingote, Adriano şi Dossey, sunt ca valoare peste bielorus. „Nu este util, vom renunţa la el. Avem portari mai buni decât Yuri Tsygalko, a declarat Castro. Cu pandurii se pregăteşte în aceste zile şi un fotbalist italian de 20 de ani, Alesio Carbone, iar dacă va convinge, va fi direcţionat către Minerul Motru, club unde antrenează Gabi Zahiu, interimar la Pandurii în jocul cu Oţelul Galaţi, din ultima rundă disputată în 2007.

Iordache a luat maşina lui Piţurcă

Ilie Iordache a renunţat la vechiul său bolid, un BMW, şi şi-a achiziţionat un VW Touareg, maşină care i-a aparţinut colegului său, Alexandru Piţurcă. Fiul selecţionerului nu va renunţa la marcă şi îşi va cumpăra un model mai nou şi mai performant decât vechea maşină din 2004. VW Touareg conduce şi preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, care i-a promis maşina lui Pintassilgo în schimbul unui contract pe cinci ani, semn că şeful grupării gorjene îl apreciază pe micuţul portughez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU