8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Ştiinţa, mai greu decât cu Steaua

Cu Ştiinţa, mai greu decât cu Steaua

Fostul jucător al Universităţii Craiova susţine că echipa CFR Cluj este obligată să câştige întâlnirea cu alb-albaştrii şi prevede o dispută interesantă în Gruia.

– Doar două săptămâni mai sunt până la meciul CFR Cluj – Universitatea, important pentru ambele grupări din provincie. Oltenii, prin vocea finanţatorului Ştiinţei, anunţă o surpriză în Gruia, ce zici?
– Ştiu asta, dar nu din presă.
– Dar de unde?
– În această iarnă, în perioda vacanţei, m-am întâlnit cu Adrian Mititelu la Poiana Braşov. Şi atunci mi-a zis şi mie că pe noi, CFR Cluj, ne aşteaptă în prima etapă a returului din 2008 un meci foarte greu.
– Şi care era argumentul forte al finanţatorului?
– Păi, toată lumea ştie că Universitatea Craiova este o echipă foarte bună.
– Foarte bună, dar pe locul 11 după 19 etape de campionat!
– Am mai spus-o, Craiova nu este de acest loc, alta-i valoarea oltenilor.

Sper ca Universitatea să se claseze pe locurile patru – cinci

– Şi unde o vezi tu pe fosta ta echipă, Universitatea?
– În primele patru – cinci locuri. Şi sper să şi ajungă acolo.
– Adică, vezi Universitatea în Cupele Europene în acest sezon, deşi oltenii încă nu se pot considera salvaţi de la retrogradare?!
– Poate în ediţia viitoare de campionat deoarece, într-adevăr, acum este mai greu…
– Opinia ta despre meciul din Gruia, CFR – Ştiinţa.
– Deşi CFR este pe primul loc, iar Craiova în partea a doua a clasamentului, întâlnirea de la Cluj este foarte dificilă. Zic că pentru CFR acest meci, de acasă, cu Universitatea, este mai greu decât cel din etapa următoare, cu Steaua, din Ghencea!
– De ce?
– Nouă ne trebuie neapărat victorie!
– Adevărul este că dacă, ipotetic vorbind, CFR Cluj pierde primele două meciuri, cu Universitatea şi Steaua, iar Rapid câştigă cu „U“ Cluj şi Oţelul, giuleştenii trec pe primul loc! În fotbal este posibil orice…
– Speculaţii se pot face cu sutele, nu mă interesează, discutăm de prima etapă a returului din 2008. Deocamdată, prima întâlnire, cea cu Ştiinţa, trebuie s-o câştigăm. Meciul din Gruia, repet, se anunţă foarte greu.

N-am nimic împotriva Ştiinţei

– Pe 23 februarie, pentru aproape două ore, tu vei fi „duşmanul“ lui Ilie Balaci şi al Universităţii! Am pus ghilimele de rigoare…
– Corect, nu putem zice duşman… Voi fi atunci adversar al Craiovei, atât. Asta-i viaţa în fotbal. Apropo de acest subiect, sunt foarte surprins de anumite opinii ale unor suporteri…
– Adică?
– Să înţeleagă toată lumea că eu, Eugen Trică, n-am nimic cu Universitatea Craiova. Am văzut că unii suporteri mă înjură pe anumite site-uri. Am debutat la Universitatea, acolo m-am consacrat, la Craiova am mâncat o pâine bună, nu am nimic împotriva echipei care m-a lansat în fotbal. Asta-i însă viaţa de fotbalist profesionist.
– Înţeleg că actuala ta echipă, CFR Cluj, este cea care te plăteşte cel mai bine faţă de cele la care ai evoluat anterior, este adevărat?
– La ŢSKA Sofia am avut un contract mai bun, dar asta este mai puţin important în acest moment.
– Toate echipele din fruntea clasamentului României s-au întărit, anunţându-se astfel un retur 2008 nebun. CFR Cluj are emoţii?
– Bineînţeles că emoţii există. Deocamdată nu ne considerăm campioni…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII