5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGheorghe Tadici, supărat pe Ionela Gâlcă

Gheorghe Tadici, supărat pe Ionela Gâlcă

Sătul să se tot roage de pivotul chimist pentru semnătură, Gheorghe Tadici a afirmat că a întrerupt negocierile din respect pentru celelalte fete.

Tehnicianul Oltchimului, Gheorghe Tadici, a întrerupt negocierile cu pivotul Ionela Gâlcă, una din cele două handbaliste care încă nu şi-au prelungit contractele cu gruparea chimistă.
„Lucrurile sunt certe la Oltchim. Au fost zece handbaliste cărora le expirau contractele în vară. Negocierile nu au fost nici dure, nici tensionate. Opt dintre jucătoare au semnat, două încă nu. Este vorba de Narcisa Lecuşanu, cea care cred că va semna la mijlocul lunii martie, dar nu cred că sunt probleme la ea, cealaltă este Ionela Gâlcă. Pentru mine subiectul Gâlcă este închis! Este adevărat că am avut o promisiune verbală din partea ei, dar eu sunt omul faptelor. Din respect pentru celalte fete nu voi mai insista la ea, toate trebuie tratate identic. Dacă cei din conducerea clubului vor, nu am nimic împotrivă să mai negocieze cu Ionela. O sfătuiesc să se uite înapoi. A venit ca o jucătoare de valoare peste medie, dar era numai o jumătate de handbalistă, în sensul că făcea numai faza de atac. Am forţat-o şi în apărare, acum face ambele faze. Să nu uite, însă, că a fost ajutată de toată echipa. Dacă nu făcea şi apărare, nu mai ajungea golghetera Ligii Naţionale şi nu-i mai creştea cota. De exemplu, dacă şansa pe care a avut-o ea o avea Oana Manea, atunci putea să aibă o cotă mai mare. De acum încolo e problema ei ce va face în viitor“, a afirmat Gheorghe Tadici.

„Mă implic personal în transferuri“

Tehnicianul campioanei României a mărturisit că se va implica personal în campania de transferuri din vară. „Ne mai trebuie cel puţin trei jucătoare. Avem nevoie de un inter puternic, de un centru şi de un pivot, în cazul în care Gâlcă va pleca. Dacă Luminiţei Huţupan i se împlineşte visul şi rămâne gravidă, atunci vom mai aduce şi un portar. Până la vară nu mai putem aduce pe nimeni, perioada de transferuri s-a încheiat. Oricum, chiar dacă numeric nu stăm deloc bine, din cauza accidentărilor şi a altor probleme, valoric suntem în creştere. Jucătoare ca Vădineanu sau Ţăcălie au şi ele experienţă şi ne pot ajuta mult. Rămân adeptul jucătoarelor românce, dar în cazul în care nu vom găsi soluţii, sunt de acord să vină şi maximum două straniere. Cu sau fără Gâlcă, vom rămâne în top, Oltchim merge mai departe şi va face performanţă. E drept că ne este mai uşor în Europa decât în Liga Naţională, dar asta este altă poveste“, a punctat Tadici.
Conducerea CS Oltchim a stabilit deja preţul biletelor de intrare pentru cele trei partide de la Râmnicu Vâlcea, din faza grupelor semifinale din Liga Campionilor, iubitorii handbalului urmând să scoată din buzunare câte 20 de lei pentru un tichet. Biletele pentru întâlnirea de săptămâna viitoare, 800 la număr, vor fi scoase în vânzare încă de marţi, la sala polivalentă „Traian“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU