24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMotogna nu concepe decât victoria

Motogna nu concepe decât victoria

Interul Oltchimului este de părere că gruparea vâlceană are 50 la sută şanse să se impună în Germania, în faţa celor de la Nürnberg.

Valeria Motogna este una din handbalistele care au dus greul, atât la echipa naţională cât şi la Oltchim, iar evoluţiile sale constant bune l-au mulţumit pe tehnicianul Tadici. Zălăuanca a  spus că meciul de la Nürnberg, care va avea loc vineri, este foarte important, dar campioana României nu este favorită. Cât priveşte parcursul Oltchimului în Liga Campionilor, Valeria a preferat să nu vorbească de o eventuală finală.
„În Germania va fi, fără îndoială, un meci extrem de dificil şi de disputat. Avem mare nevoie de cele două puncte puse în joc dar nu ne va fi uşor. Cred că avem 50 la sută şanse să ne impunem. De acum în colo adversarele sunt şi mai puternice, nu mai contează că noi venim după şase victorii consecutive. E prematur să vorbim despre finală şi chiar despre semifinală. Luăm lucrurile treptat, toate punctele sunt importante. De un lucru vă pot asigura, ne vom bate până la capăt“, a spus interul Oltchimului. „Nu voi pleca de la Vâlcea, pentru că aici se doreşte marea performanţă. Voi sta şi următoarele două sezoane“, a completat Valeria Motogna, liniştind suporterii Oltchimului.

Chimistele pleacă mâine în Germania

Handbalistele de la Oltchim vor pleca spre Germania mâine dimineaţa şi vor fi cazate într-o localitate aflată la zece kilometri de Nürnberg. „În oraş se desfăşoară o mare expoziţie şi nu mai sunt locuri la hoteluri. Nu este o  problemă, din contră, este mai bine că este mai linişte pentru noi“, a afirmat „vicele“ Andrei Luca. „Galacticele“ României au programat mâine seară, de la ora locală 18.30, antrenamentul oficial, în sala în care va avea loc disputa. Partida va fi transmisă la Sport.ro, vineri de la ora 19.30 (ora României), intervenţii în direct urmând să fie cu o oră înainte de debut.
Viitoarea adversară a Oltchimului din Liga Campionilor, FC Nurnberg, a reuşit să preia şefia clasamentului în prima ligă din Germania. Elevele lui Herbert Muller au învins la limită în deplasare, 24-23 pe VFL Oldenburg, a opta clasată, şi sunt la un punct distanţă de principala contracandidată la şefia clasamentului, HC Leipzig.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS