Acasă Sport Scurte ştiri

Scurte ştiri

Futsal, Liga I judeţeană. Gemi Energie a făcut scorul etapei
Sala Sporturilor din Craiova a programat în weekendul trecut alte două etape. Jocurile de sâmbătă s-au încheiat cu următoarele rezultate: Ştiinţa Malu Mare – Atlantique 3-6, Gemi Energie – Ghimpu’s 7-3, Art Club – Gemi Energie 2-11, Camera 17 – Spartac 6-4, Şcoala Ignat – Elpreco 10-4, Gecorom – KO 5-1, Ghimpu’s – Tudival 2-7. Duminică s-au jucat partidele: Tudival – Art Club 6-2, Camera 17 – KO 4-4, Spartac – Şcoala Ignat 4-6, Ştiinţa Malu Mare – Elpreco 6-6 şi Atlantique – Ghimpu’s 0-6. Formaţia Ştiinţa Malu Mare a fost înscrisă în campionat în locul celor de la FC Craioviţa, care s-au retras.

Baschet, Divizia A. CET Govora a urcat pe patru
Gruparea vâlceană CET Govora a întâlnit în runda a 13-a pe Naţional Iaşi, vâlcencele reuşind să se impună în deplasarea din Moldova cu scorul de 95-63. Cu toate că au început timid partida de la Iaşi, elevele lui Mihai Toma şi-au revenit pe parcurs datorită jucătoarelor Carmen Bagiu şi Florina Diconu, CET neputând fi oprită din drumul spre cea de-a noua victorie, succes în urma căruia a urcat pe poziţia a patra a clasamentului. Pentru CET Govora au marcat: Florina Diaconu (35), Laura Bocoş (14), Luiza Voinea (13), Carmen Bagiu (14), Raluca Ungureanu (4), Janina Simionica (11), Irina Bors (2) şi Bianca Barbu (2). De la Naţional Iaşi s-au remarcat Monica Bordeianu (17), Doiniţa Panait (18) şi Aurelia Lazăr (13). Echipa de baschet masculin BC Râmnicu Vâlcea s-a specializat în a pierde pe ultima sută de metri. Echipa pregătită încă de Cristi Achim a condus aproape în întregime jocul de la Bucureşti, cu Dinamo, dar a pierdut la zece puncte diferenţă, scor 62-52. După înfrângerea suferită în Sala „Floreasca“, echipa olteană a rămas pe poziţia a 12-a în clasament, cu doar trei victorii în 15 etape. Pentru BC Vâlcea au marcat: Andrei Dragoş (5), Aleksandar Belanovic (7), Zoran Cica (2), Isleam Shenai (10), Eugen Melnic (7), Vojislav Ilic (13), Marko Kijac (5), Dejan Mladenovic (3). De la Dinamo s-au remarcat Demetrius Williams (20), Claudiu Fometescu (15) şi Enes Hadzibulic (12).

Tenis de masă, Frankfurt. Dodean a ratat calificarea în sferturi

Sportiva română Daniela Dodean a debutat cu stângul la competiţia de tenis de masă Top 12, dedicată senioarelor, de la Frankfurt (Germania), reuşind să termine pe locul trei din Grupa C. Dodean a pierdut ambele jocuri disputate şi a ratat calificarea în sferturile de finală, fiind învinsă cu 4-0 de germana Wu Jiaduo şi cu 4-0 de Viktoria Pavlovic, din Belarus. Iată componenţa celorlalte grupe: Grupa A: Jiao Li (Olanda), Krisztina Toth (Ungaria), Wenling Tan-Monfardini (Italia); Grupa B: Tamara Boros (Croaţia), Qian Li (Polonia), Georgina Pota (Ungaria); Grupa D: Jia Liu (Austria), Lian Ni Xia (Luxemburg), Elke Wosik (Germania).

Tenis (m), Cupa Davis. Bătaie pe bilete la Sibiu

Duelul România – Franţa din Cupa Davis, care va avea loc între 8-10 februarie, în Sala „Transilvania“ din Sibiu, prezintă mare interes în Ardeal, cele 200 de tichete puse în vânzare ieri epuizându-se în 20 de minute. Conform directorului de marketing al FRT, Cosmin Hodor, cei care au dorit să-şi procure tichete din timp au venit la Sala „Transilvania“ încă de la ora 5.00 şi au aşteptat în faţa casei de bilete unde fusese anunţat iniţial că se vor vinde. Ulterior, locul a fost schimbat şi astfel s-a iscat un scandal. Din cele 1.900 de bilete existente, 400 vor merge obligatoriu la federaţia franceză şi o parte la Federaţia Internaţională de Tenis. Din cele rămase, un procent va fi pus în vânzare către cluburile de tenis din ţară şi mai multe vor fi oferite de FRT ca invitaţii. Un bilet la partida România – Franţa costă 30 de lei la meciurile de simplu (vineri şi duminică) şi 20 de lei la cel de dublu (sâmbătă).

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version