11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReunire în efectiv redus

Reunire în efectiv redus

Naţionala României a plecat ieri, în efectiv redus, spre Tel Aviv, unde va susţine un amical în compania reprezentativei Israelului. Doar opt dintre cei 20 de jucători convocaţi de Victor Piţurcă s-au urcat în avion. Selecţionerul nu a putut pregăti încă meciul cu trupa lui Dror Kashtan, programat mâine, de la ora 20.45, pe stadionul „Ramat Gan“, el având la dipoziţie, la antrenamentul de duminică seară, numai cinci jucători, portarii Lobonţ şi Coman, plus Moţi, Tamaş şi Cociş. Chivu şi Ogăraru au ajuns la Mogoşoaia după miezul nopţii, celor şapte alăturându-li-se ieri, pe Aeroportul „Henri Coandă“, şi Gigel Bucur, venit direct din cantonamentul din Cipru al lui Poli Timişoara.
Grosul echipei urma să sosească în Ţara Sfântă aseară, primul antrenament în efectiv complet fiind programat astăzi. „Este un meci de pregătire, în care selecţionerul are şansa de a vedea jucători noi şi de a-şi face unele idei. Este un meci util“, a precizat căpitanul naţionalei, Cristi Chivu. De aceeaşi părere este şi directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, care aşteaptă însă şi următoarele dispute amicale ale tricolorilor. „Avem programul cerut de Piţurcă, sunt meciuri în compania unor adversari valoroşi. Rusia, de exemplu, este calificată la Euro 2008 şi chiar aştept cu nerăbdare să ne măsurăm forţele cu o echipă care va fi prezentă la turneul final“, a spus Lupescu.
Ceilalţi 12 jucători la care a apelat Piţurcă pentru acest prim amical din campania de pregătire pentru turneul final din Austria şi Elveţia sunt Contra, D. Goian, Şt. Radu, Neşu, Fl. Petre, Nicoliţă, Ov. Petre, Codrea, Dică, Marica, Mazilu şi Mutu.
Membrii delegaţiei României s-au arătat îngrijoraţi de atentatul care a avut loc ieri-dimineaţă în Israel, într-un centru comercial din Dimona, oraş aflat în sudul ţării, rămânând de văzut dacă acest incident va afecta partida de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS