27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNicolo Napoli nu pune preţ pe rezultatele din amicale

Nicolo Napoli nu pune preţ pe rezultatele din amicale

Tehnicianul Ştiinţei nu se sperie de nereuşitele din jocurile de verificare şi îi consolează pe suporteri, spunând că Universitatea nu va retrograda.

Antrenorul Universităţii Craiova, Nicolo Napoli, a declarat că nu este îngrijorat că echipa sa a marcat un singur gol şi nu a reuşit să câştige nici un meci de verificare din cele trei disputate, până în prezent, în turneul din Antalya.
„Nu mă sperie aceste rezultate, Universitatea nu va retrograda dacă pierde nişte meciuri de pregătire. Nu contează că am pierdut în faţa unei echipe din liga a doua elveţiană. Se întâmplă să pierzi în amicale, dar asta nu înseamnă că trebuie să facem scandal. Încercăm un sistem nou de joc şi nu este uşor de implementat. Suporterii nu trebuie să se îngrijoreze. Ştim ce facem şi îi asigur că suntem în grafic“, a declarat, pentru NewsIn, Nicolo Napoli.
Ştiinţa a pierdut în Antalya meciurile cu austriecii de la Sturm Graz II, scor 1-2, a terminat la egalitate cu maghiarii de la Zalaegerszeg, scor 0-0, iar duminică a fost învinsă, scor 0-1, de FC Winterthur, formaţie din Liga a II-a elveţiană.
Tehnicianul italian a mai spus că singurele probleme sunt legate de accidentările lui Tănasă şi Baird, jucători care au suferit contracturi, ei lipsind şi la ultimul amical. În aceste condiţii, Napoli a fost nevoit să joace pe postul de vârf împins cu Mihai Costea, un fotbalist fără experienţă, dar care vine tare din urmă.

Ciucă şi Stoianof, în China

Finanţatorul grupării din Bănie, Adrian Mititelu, şi-a exprimat încrederea în antrenorul italian şi a afirmat că nu este supărat că echipa sa a marcat o singură dată în trei meciuri. „Nu sunt supărat din cauza rezultatelor din Antalya. Este important ca Nicolo Napoli să îşi facă pregătirea aşa cum a conceput-o, iar în campionat se vor vedea roadele. Au fost antrenamente foarte grele, între care au fost intercalate meciurile de pregătire, iar pe Napoli îl interesează cum reacţionează jucătorii în noua aşezare, 4-3-2-1“, susţinea, ieri, Mititelu.
Acesta a precizat că Ionuţ Luţu nu va părăsi Universitatea Craiova, după ce mai multe echipe din China, printre care şi Yoo Yoo Nanjing, s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului. Săptămâna trecută, Mititelu declarase că îl lasă pe „Hagi“ să plece în China.
Deoarece nici o formaţie din China nu a venit cu vreo propunere concretă, patronul a spus că oferta a expirat şi că Luţu va rămâne în Bănie. Finanţatorul Ştiinţei a anunţat însă că de vânzare sunt doar cei trei disponibilizaţi rămaşi fără echipă, Stoianof, Ciucă şi Velcovici, primii doi urmând să ajungă chiar la Yoo Yoo Nanjing. „M-am înţeles cu chinezii, vineri voi pleca acolo. Va merge cu mine şi Ovidiu Stoianof. Sunt bucuros că mi-am găsit în sfârşit echipă, mai ales că voi avea şi un salariu destul de bun. Voi câştiga aproape dublu decât la Craiova“,  a anunţat Mădălin Ciucă. În schimb, Gabriel Velcovici va ajunge astăzi la Brescia (Serie B), unde va da probe de joc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

19 COMENTARII