10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Hotel dirijabil pentru o croazieră printre nori

Designerul francez Jean-Marie Massaud are pregătit un proiect cât se poate de îndrăzneţ. După cum informează site-ul Yahoo!News, care citează cotidianul Daily Mail, el vrea să construiască un hotel dirijabil pentru efectuarea unor adevărate „croaziere“ printre nori. Hotelul zburător va avea 20 de camere şi va putea găzdui aproximativ 40 de pasageri. Acesta se va numi „Manned Cloud“ şi se preconizează că va fi deschis în 2020. „Manned Cloud“ va dispune, cum era de aşteptat, şi de un restaurant, o sală de şedinţe, o sală de sport, o bibliotecă, dar şi de un centru termal. Hotelul dirijabil va avea, de asemenea, numeroase terase, de unde să poată fi admirată panorama de la o înălţime de peste 5.000 de metri.

Eva Mendes, internată într-o clinică de dezintoxicare

Actriţa americană Eva Mendes a fost internată într-un centru de dezintoxicare, potrivit revistei People, citată de site-ul 7sur7.be. Eva Mendes, de 33 de ani, una dintre actriţele latino-americane cele mai apreciate de la Hollywood, se află în centrul de dezintoxicare Cirque Lodge din Utah de mai multe săptămâni, potrivit revistei citate. La aceeaşi clinică, una dintre cele mai bune din Statele Unite ale Americii, a fost tratată anul trecut şi actriţa Lindsay Lohan. Purtătorul de cuvânt al actriţei a confirmat că aceasta a fost internată în centrul de dezintoxicare: „Eva a muncit foarte mult anul trecut. Acum a luat decizia de a se ocupa de câteva probleme personale, care necesită un ajutor de specialitate“. Nu au fost oferite detalii legate de motivele exacte pentru care Eva are nevoie de îngrijiri. Născută în Statele Unite într-o familie de origine cubaneză, Eva a jucat în filme ce s-au bucurat de succes precum „Ghost Rider“ sau comedia romantică „Hitch“.

Strip-tease pentru pilot şi copilot în timpul zborului

O stewardesă a făcut strip-tease în timpul zborului atât pentru pilot, cât şi pentru copilot. După cum informează site-ul Yahoo!News, la bordul avionului unde s-a petrecut acest spectacol inedit au fost aproximativ 100 de pasageri. Show-ul a fost filmat, iar imaginile cu pricina au apărut pe internet. În filmuleţul care durează aproximativ două minute apare una dintre însoţitoarele de bord care, ajutată de o colegă, îşi dă hainele jos în cabina piloţilor şi îi încurajează pe aceştia să îşi ia mâinile de pe masa de comandă şi să le pună pe sânii săi. În prezent, în Franţa se desfăşoară o anchetă în acest caz, acuzaţiile cere îi aşteaptă pe cei implicaţi fiind cu atât mai grave, cu cât la bordul avionului se aflau peste o sută de pasageri. Pentru moment, nu s-a precizat despre angajaţii cărei companii aeriene este vorba.

Michelle Pfeiffer: Soţul meu a flirtat cu sora mea

Actriţa Michelle Pfeiffer a făcut recent o dezvăluire uimitoare, legată de începuturile relaţiei dintre ea şi soţul său, regizorul David E. Kelley. După cum informează site-ul tgcom.it, actriţa a declarat că între ea şi acesta nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere şi că el a fost pe punctul de a începe o relaţie cu sora ei. „Între mine şi David nu a fost dragoste la prima vedere. La prima întâlnire, mai era puţin şi ar fi început o relaţie cu sora mea“, a spus vedeta. Acum însă, după 15 ani de căsătorie, cuplul este considerat unul dintre cele mai frumoase de la Hollywood. Michelle şi David s-au întâlnit pentru prima dată la o cină, unde fuseseră invitate atât surorile Pfeiffer, cât şi regizorul serialului „Ally McBeal“.

„Toată noaptea nu ne-am adresat o vorbă. David a vorbit numai cu sora mea, iar eu, cu un prieten al lui. Lucrurile au luat însă altă întorsătură la a doua întâlnire“, a mărturisit actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU