17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta, remiză cu Minerul Lupeni

FC Drobeta, remiză cu Minerul Lupeni

Echipa de ligă secundă FC Drobeta a disputat sâmbătă primul joc amical de la întoarcerea din cantonamentul de la Dona Milanovac, din Serbia. După ce anunţaseră ca loc de disputare baza proprie de la Schela Cladovei, severinenii au disputat până la urmă jocul contra colegei de serie Minerul Lupeni pe terenul din staţiunea Băile Herculane.

Jocul s-a terminat cu remiză albă, însă antrenorul Marian Bucurescu este totuşi mulţumit de prestaţia severinenilor. „Am trecut de perioada mai dificilă, cea de pregătire. Acum trecem la jocurile de verificare, cu problemele specifice. Pentru început, elevii mei s-au comportat acceptabil, urmează să punem la punct toate detaliile pentru reluarea campionatului în forţă“, a spus Bucurescu.

FC Drobeta a început în formula: Vasile – Ciucu, Amzucu, Ignat, Epure, Mitici – Moutinho, Păun, Jenaru – Poiană, Brajovici. Au mai evoluat: Trofin, Dicu, Gheorghe, Tobă, Crişan, Bilavu, Ivan şi Stroe. Partida revanşă se va disputa tot la Băile Herculane, miercuri, de la ora 11.00. FC Drobeta intenţionează să susţină şi alte jocuri de verificare, existând deja contacte cu CFR Timişoara şi Jiul Petroşani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU