11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTest cu elveţienii de la FC Winterthur

Test cu elveţienii de la FC Winterthur

Universitatea Craiova va susţine duminică, de la ora 15.00, cel de-al treilea meci amical pe pământ turcesc. După o înfrângere cu rezervele de la Sturm Graz (scor 1-2) şi o remiză cu Zalaegerszeg (0-0), alb-albaştrii au şansa unei victorii de moral în meciul cu elveţienii de la FC Winterthur, ocupanta locului cinci în liga a doua.
După ce Nicolo Napoli a început meciul trecut cu o echipă în care şi-au găsit locul şi câteva rezerve, este de aşteptat ca duminică tehnicianul italian să alineze formula standard, având în vedere că se află la mijlocul cantonamentului şi trebuie formată echipa de bază, care se va lupta în campionat pentru salvarea de la retrogradare. În meciul cu FC Winterthur ar putea reveni şi Ciprian Tănasă, absent în disputa cu ungurii, acesta suferind o contractură în primul test de verificare, cu Sturm Graz.
Interesantă va fi evoluţia lui Ionuţ Luţu, care este la un pas de a părăsi Ştiinţa, fiind dorit de chinezii de la Yoo Yoo Nianjing (Liga a II-a).

Mititelu pune condiţii

Informaţia a fost confirmată şi de finanţatorul Adrian Mititelu, dar acesta a declarat că nu-l va lăsa pe „Hagi“ să plece în orice condiţii. „În primul rând trebuie să vrea şi Luţu să părăsească Universitatea Craiova, iar în al doilea rând îl las în străinătate numai dacă va lua el 90% din banii de la chinezi, nu jumate-jumate cu impresarul. Peste tot unde a fost vândut în străinatate, Luţu a luat numai ţepe de la impresari. Mulţi impresari s-au îmbogăţit pe spatele lui Luţu, pentru că şi-au tras comisioane grase“, a declarat Adrian Mititelu pentru prosport.ro. Conform aceleiaşi surse, Luţu a spus: „Vor să mă ia mai mulţi de prin China, dar nu ştiu deocamdată ce să zic. Ofertă concretă mi-au făcut doar cei de la Yoo Yoo Nianjing, acum să vedem ce-o să fie. Inima îmi spune să rămân la Ştiinţa, dar dacă oferta e avantajoasă pentru mine şi club o voi lua în calcul“.  Şi antrenorul Napoli este de acord cu plecarea lui Luţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS