16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVali Năstase a ajuns în Liga a treia

Vali Năstase a ajuns în Liga a treia

Valentin Năstase a semnat, miercuri seară, un contract valabil până în iunie 2009, cu formaţia Eintracht Braunschweig, care evoluează în Liga Regională Nord, al treilea eşalon al fotbalului german. Fotbalistul, de 33 de ani, a efectuat deja vizita medicală la Braunschweig. Primele negocieri au avut loc în urmă cu două săptămâni, când Valentin Năstase a participat la un antrenament cu Eintracht Braunschweig, dar acestea au eşuat. La începutul săptămânii, fotbalistul a contactat din nou gruparea germană, de această dată ambele părţi ajungând la un acord.
„Transferul românului reprezintă pentru noi o asigurare în plus în apărare. Cred că Năstase va fi util echipei, prin experienţa şi robusteţea lui“, a declarat antrenorul Benno Mohlmann.
Valentin Năstase, care şi-a început cariera la FC Argeş, a jucat la Dinamo Bucureşti până la sfârşitul lunii august 2007, când i-a fost reziliat contractul, fiind considerat unul dintre vinovaţii pentru ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor. Fundaşul român a mai jucat la FC Bologna, US Palermo, FC Genoa şi Ascoli, în perioada 2002-2007 jucând în total 183 de meciuri în prima şi a doua ligă din Italia.
Eintracht Braunschweig se află pe locul 12 în Regionalliga Nord, cu 25 de puncte acumulate în 20 de partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS