10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHănescu nu se teme de francezi

Hănescu nu se teme de francezi

Cu toate că meciul de Cupa Davis dintre România şi Franţa din primul tur al Grupei Mondiale, care se va disputa între 8-10 februarie în sala „Transilvania“ din Sibiu, se anunţă extrem de dificil, Victor Hănescu este foarte optimist în privinţa rezultatului final. Tenismanul român, care s-a acomodat deja cu sala sibiană, a afirmat că terenul de joc are o suprafaţă care îl avantajează şi, deşi francezii sunt „favoriţi pe hârtie“, speră într-o victorie.
„Este un teren care mă avantajează într-o oarecare măsură. Nu este suprafaţa mea favorită, pe zgură mă simt cel mai bine, dar se apropie de zgură, este mai lentă şi rămâne de văzut ce va fi“, a completat Victor Hănescu, care va juca împotriva Franţei alături de Andrei Pavel, Florin Mergea şi Horia Tecău.
Proaspătul finalist de la Australian Open, Jo-Wilfried Tsonga, a fost convocat în premieră în echipa de Cupa Davis a Franţei. Alături de jucătorul de 22 de ani, căpitanul nejucător al formaţiei din Hexagon, Guy Forget, i-a mai convocat pe Richard Gasquet, Arnaud Clement, Mickael Llodra (finalişti în proba de dublu la Australian Open) şi Gilles Simon (câştigatorul din 2007 al Open România).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS