22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEşec cu rezervele de la Graz

Eşec cu rezervele de la Graz

Elevii lui Nicolo Napoli au pierdut cu 1-2 meciul disputat aseară cu austriecii de la Sturm Graz, după ce au reuşit să deschidă scorul încă din primul minut.

Primul test de verificare al Ştiinţei în Turcia a fost un eşec, prin prisma scorului. Austriecii de la Sturm Graz s-au impus prin golurile reuşite de Perici (’27) şi Kaufmann (’80), în timp ce oltenii au înscris prin Fl. Costea, chiar în debutul întâlnirii. Având în vedere că este un meci de pregătire, rezultatul poate fi scuzat, în condiţiile în care echipa vine după o serie de antrenamente solicitante, iar antrenorul Nicolo Napoli a făcut modificări importante în linia mediană.
Universitatea a început cu: Bornescu – Dănănae, D. Stoica, Mitchell, Rose – Dilevski, V. Găman, Prepeliţă – Fl. Costea, Wobay – Tănasă. Australianul Spase Dilevski a fost titular în banda dreaptă, Prepeliţă a trecut pe stânga, iar Valerică Găman, surpriza din lotul Ştiinţei, a fost folosit mijlocaş la închidere, post pe care tehnicianul italian l-a mai folosit pe tânărul jucător craiovean în jocurile-şcoală din Antalya. Din schemă au sărit Săceanu şi Andrei Ionescu, însă este posibil ca aceste mutări să fie de conjunctură, având în vedere că Napoli se află în căutări pentru a alinia cel mai bun unsprezece la reluarea campionatului. Chiar dacă a ajuns mai târziu în Antalya, Wobay a fost folosit din primul minut. În repriza secundă, Ştiinţa a evoluat în formula: Bănică – Dănănae, Barbu, Mitchell (’60, Curteanu), Buşu – Dina, Săceanu, A. Ionescu – M. Costea, Gângioveanu – Baird (’60, Luţu).
Cu două excepţii, fundaşul central Sonnleitner şi atacantul Stankovici, antrenorul celor de la Sturm Graz, Franco Foda, a folosit aseară o formaţie alcătuită din rezerve şi din jucători aflaţi în probe. Echipa aliniată la start de Sturm Graz, cu meciurile şi minutele bifate de fiecare jucător în prima ligă austriacă în acest sezon: Kobras (0 meciuri – 0 minute jucate) – Prutsch (în probe), Sonnleitner (22 – 1.980), Friess (3 – 147), Suppan (11 – 323) – Jantscher (3 – 110), S. Foda (0 – 0), Beichler (1 – 5), Purcher (în probe) – Perici (8 – 101), Stankovici (22 – 969). Interesant este că nici unul dintre titularii de ieri ai echipei austriece nu s-a aflat în primul unsprezece la derbiul Austriei, Sturm Graz – FC Salzburg (scor 1-1), meci disputat pe 15 decembrie 2007. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

26 COMENTARII