8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNinu Ducu şi Gărgălie, în vizorul vâlcenilor

Ninu Ducu şi Gărgălie, în vizorul vâlcenilor

Fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea îşi continuă stagiul de pregătire de la Băile Govora, tehnicianul Marian Bondrea punând accentul pe pregătirea fizică. În acest timp, conducerea din Zăvoi încearcă să completeze lotul pe posturile neacoperite.
„Încă mai tatonăm pentru Constantin Gărgălie, sperăm să ne putem înţelege cu cei de la Universitatea. Problema este de bani“, a spus preşedintele CS Municipal, Alin Trandafir.
Pe lista de achiziţii a vâlcenilor este şi stelistul Ducu Ninu.
„Am avea mare nevoie de serviciile lui, dar este greu de realizat transferul, mai ales după ce Ghionea şi Rădoi s-au accidentat. Este posibil ca Steaua să-l menţină în lotul mare, vom vedea“, a precizat Florin Vergineanu, directorul general al echipei râmnicene.
Verigeanu a ţinut să clarifice şi problema salariului antrenorului Bondrea şi să dezmintă zvonurile apărute în presa centrală: „Marian Bondrea nu are 40.000 de euro contractul aşa cum s-a scris. Are 15.000 şi o pot dovedi cu acte. Eu cred că ne-am înţeles pentru o sumă mai mult decât rezonabilă. Gândiţi-vă la experienţa pe care o are Bondrea. Este adevărat însă că are stipulate în contract prime substanţiale pentru îndeplinirea obiectivului de promovare“.
Singurul integralist din lotul vâlcenilor, fundaşul central Bogdan Vişa, este dorit în prima ligă, de serviciile acestuia fiind interesată Gloria Bistriţa, care ar dori să-l transfere chiar din acestă iarnă. Conducerea grupării din Zăvoi nu este însă dispusă să renunţe, cel puţin până la finalul sezonului, la fotbalistul adus vara trecută de la FC Sibiu.
Altfel, în timpul cantonamentului pe care îl va efectua în Antalya, CS Municipal va disputa cel puţin două partide amicale, cu o echipă de prima ligă din Armenia şi o formaţie din eşalonul secund din Ucraina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS