10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta are un singur portar

FC Drobeta are un singur portar

Aflată în cantonamentul de la Dona Milanovac (Serbia), echipa de ligă secundă FC Drobeta a suferit deja primele modificări de lot. Atacantul Alin Văcaru şi fundaşul Adrian Neacşu nu au mai intrat în vederile antrenorului Marian Bucurescu, fiind împrumutaţi la Rova Roşiori, în Liga a III-a, după ce iniţial plecaseră cu echipa în cantonament. Decizia i-a nemulţumit pe cei doi jucători, însă aceştia au respectat hotărârea luată de club şi speră ca la Rova să poată evolua în fiecare meci. La FC Drobeta, ei au jucat doar în cinci, respectiv trei partide pe parcursul actualului sezon.
La capitolul portari, formaţia severineană a renunţat la împrumutul lui Coca (21 de ani), acesta urmând să revină la FC Argeş, în timp ce Mădălin Munteanu (28 de ani) şi-a manifestat dorinţa de a evolua la Minerul Mătăsari, iar sârbului Dragan Starcevici (30 de ani) i se va căuta altă echipă. FC Drobeta a plecat în cantonament cu un singur portar, juniorul Daniel Vasile, adus în urmă cu un an de la Progresul Băileşti, acesta fiind rechemat la echipa mare. Nici atacantul Cristian Boboescu, care a semnat în vară un contract pe cinci ani cu gruparea mehedinţeană, nu mai doreşte să continue şi vrea să revină la Minerul Mehedinţi.
După revenirea din cantonament, severinenii vor susţine mai multe amicale, fiind perfectate deja partide cu CFR Timişoara, Minerul Lupeni, Minerul Motru şi Jiul Petroşani. Chiar dacă avusese în calcul şi un posibil cantonament în Antalya, conducerea a hotărât ca echipa să rămână la Severin şi, prin jocurile care urmează, să se familiarizeze cu terenurile grele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS