16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

67 de milioane de euro pentru o vilă de lux

Miliardarul kazah Horelma Peramam a intrat în Cartea Recordurilor după ce a scos 67 de milioane de euro din buzunar pentru a-şi cumpăra o casă. Pentru ca vila Toprak Mansion din Bishop Avenue, Londra, să arăte aşa cum îşi doreşte, miliardarul va investi alte 40 de milioane de euro pentru a construi un salon de frumuseţe, un heliport, un cinematograf, un centru termal şi un teren de squash. În prezent, Toprak Mansion se întinde pe o suprafaţă de 2.700 de metri pătraţi şi are şapte dormitoare şi patru bucătării, o baie turcească pentru 20 de persoane, o piscină enormă, o faţadă în stil neoclasic cu patru coloane şi un lift de sticlă care duce direct spre dormitorul principal. Cu această achiziţie, Peramam l-a detronat pe „regele diamantelor“, Lev Leviev, care, pentru vila Palladio, de pe acelaşi Bishop Avenue, a plătit „doar“ 47 de milioane de euro.

Cu taxiul la furat

Un hoţ galez a plătit scump luxul pe care şi l-a permis după ce a comis un furt. După ce a sustras bunuri în valoare de peste 4.500 de euro, hoţul a avut proasta inspiraţie să comande un taxi la casa tocmai jefuită. Din păcate pentru el, amprentele lăsate pe receptorul telefonului le-au permis poliţiştilor să îl identifice. În prezent, ghinionistul infractor se află în spatele gratiilor, unde trebuie să ispăşească o condamnare de trei ani. „Despre unii oameni chiar se poate spune că au nervi de fier. Mi se pare incredibil când mă gândesc cum stătea în faţa casei mele, cu toate lucrurile furate, şi aştepta să vină taxiul“, a declarat Katie Battiscombe, proprietara locuinţei jefuite.

Crize de epilepsie din cauza muzicii lui Sean Paul

Melodiile starului ragga (raggae, în variantă modernă) Sean Paul nu par să aibă întotdeauna efectele benefice dorite de artistul jamaican. După cum informează cotidianul austriac Krone, ori de câte ori Stacey Gayle din Canada asculta muzica artistului său preferat, suferea crize cumplite de epilepsie. Gayle, de 25 de ani, lucra la o bancă din Alberta, Canada, ca şi consilier clienţi. În ciuda faptului că urma un tratament medicamentos, ea avea chiar şi zece crize pe zi. În ultima perioadă, starea sa de sănătate s-a agravat într-atât încât a fost nevoită să demisioneze şi să părăsească şi corul bisericii în care cânta. În urmă cu 18 luni, tânăra a început să suspecteze că muzica lui Sean Paul declanşa unele crize. Bănuielile sale au fost confirmate în urma unei vizite la centrul medical din Long Island. După ce a ascultat câteva melodii ale starului ragga, Stacey a suferit trei crize de epilepsie. Medicii au stabilit că tânăra suferă de o afecţiune rară cunoscută ca epilepsie muzicogenă. Ea a suferit două intervenţii chirurgicale. În timpul celei dintâi, medicii au implantat în partea dreaptă a creierului 100 de electrozi pentru a localiza cu precizie zona afectată, iar în cea de-a doua, i-au înlăturat electrozii şi porţiunea de creier suspectată că-i cauza crizele. În urma celor două operaţii, Gladys a reuşit să asculte muzica idolului său fără a mai avea probleme de sănătate.

Usher, în doliu

Deşi viaţa sa părea să se aşeze pe un făgaş normal de când a devenit tătic, starul R&B Usher a primit încă o lovitură. Tatăl cântăreţului a murit subit, la sfârşitul săptămânii trecute. Potrivit unor apropiaţi ai artistului, Usher Raymond III a murit din cauze încă neelucidate. Cântăreţul, soţia lui, Tameka, şi mama lui, Jonetta Patton, erau cu toţii prezenţi la spitalul din Atlanta unde fusese internat capul familiei. Mama artistului a ţinut şi ea să fie prezentă alături de fostul său soţ, deşi s-a despărţit de acesta la scurt timp după ce Usher a venit pe lume.

Gisele Bundchen nu se grăbeşte
să fie mămică

După un an 2007 extrem de reuşit, cu succese atât pe plan profesional, cât şi personal, topmodelul brazilian Gisele Bundchen este mai fericită ca niciodată. După ce a fost reconfirmată ca fiind cel mai bine plătit manechin din industrie şi, totodată, şi-a găsit sufletul pereche în persoana quarterback-ului Tom Brady, de la celebra echipă de fotbal american New England Patriots, Gisele promite că planurile sale nu se opresc aici. Deşi are 27 de ani, frumoasa braziliancă nu se gândeşte deocamdată să se retragă de pe podiumul de prezentare. „Viaţa mea este atât de minunată, încât o las să îşi urmeze cursul“, a mărturisit aceasta. Gisele nu pare pregătită să îşi întemeieze o familie în viitorul apropiat. „Când voi fi pregătită să devin mamă, voi da tot ce am mai bun din mine, 100 la sută dragoste. De aceea cred că îmi şi răsfăţ foarte mult nepoata“, a spus topmodelul.

Dita Von Teese, imaginea unei case de lenjerie intimă

După numeroase pictoriale în ipostaze care de care mai sexy, Dita Von Teese, fosta iubită a controversatului rocker Marliyn Manson, a fost aleasă să fie imaginea noii campanii Wonderbra.

După cum informează Krone.at, brandul de lenjerie intimă a anunţat la începutul săptămânii că ediţia va fi limitată şi că linia ei de design se va inspira din desuurile anilor ’40. Fotografiile publicitare pentru noua colecţie urmează să fie făcute în următoarele săptămâni, având drept locaţie Parisul. Dita s-a declarat extrem de încântată de acest proiect. „Sper ca odată cu această nouă linie să împărtăşesc şi pasiunea mea pentru senzualitate, iar lenjeria intimă să le aducă oamenilor un pic de strălucire în viaţa lor zilnică“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS