14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEma Bogdan ţinteşte sus

Ema Bogdan ţinteşte sus

Craioveanca Ema Bogdan s-a calificat în turul trei al junioarelor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Bogdan a învins-o, în manşa secundă, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, pe Marija Mirkovici (Australia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Yi-Miao Zhou (China), cap de serie numărul 11. În turul al doilea, chinezoaica a trecut la pas, cu scorul de 6-0, 6-1, de Vivienne Vierin (Italia).Ema Bogdan merge mai departe şi în proba de dublu a competiţiei de la Melbourne, în care face pereche cu japoneza Misaki Doi. Cuplul Bogdan/Doi a învins, în manşa secundă, cu scorul de 6-3, 6-4, perechea americană Madison Brengle/Alexa Guarachi, cap de serie numărul 7, şi va juca, în sferturile de finală, cu învingătoarele dintre perechea Hao-Ching Chan/Shiho Otake (Taiwan/Japonia) şi cuplul thailandez Noppawan Lertcheewakarn/Sophia Mulsap, cap de serie numărul 4.
Tot în turul trei al junioarelor la Australian Open s-a calificat şi constănţeanca Simona Halep, cap de serie numărul 10, care a învins-o, în manşa secundă, cu scorul de 6-0, 6-0, pe Khunpak Isaara (Thailanda). Halep va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Katarzyna Piter (Polonia), a opta favorită, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de Benita Milenkiewicz (Australia).
În proba de dublu, perechea Simona Halep/Katarzyna Piter (România/Polonia), cap de serie numărul 2, a învins, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-1, cuplul Alexandra Damaschin/Claudia Giovine (România/Italia). Halep şi Piter vor juca, în sferturile de finală, cu perechea Marta Sirotkina/Yi-Miao Zhou (Rusia/China), cap de serie numărul 8, care a trecut, cu scorul de 6-2, 7-6 (7/2), de cuplul olandez Lesley Kerkhove/Arantxa Rus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS