5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNegocieri cu prelungiri

Negocieri cu prelungiri

Chiar dacă au preţuri de vânzare diferite, 150.000 de euro – Gabriel Velcovici şi 300.000 de euro – Mădălin Ciucă, ambii jucători disponibilizaţi de Universitatea Craiova ar putea pleca în aceeaşi direcţie. „În aceste zile s-ar putea să avem un răspuns. Acelaşi impresar negociază pentru ambii fotbalişti şi n-ar fi exclus ca într-o zi sau două Ciucă şi Velcovici să-şi găsească echipă“, au declarat surse apropiate jucătorilor.
Conform acestora, cei doi au apelat iniţial la serviciile Ana-Mariei Prodan, dar aceasta i-a pasat lui Dumitru Tudor, care încearcă să le găsească un nou angajament, după ce Adrian Mititelu le-a spus clar că nu mai au ce să caute la echipă. Chiar dacă Mădălin Ciucă a declarat că nu vrea să mai rămână la Craiova şi nu-l tentează ideea să stea, iar Ştiinţa să-i achite contractul, se spune că finanţatorul grupării din Bănie şi-a luat măsurile de siguranţă pentru a nu ajunge în situaţia de a plăti zeci de mii de euro aiurea.
Un lucru este însă cert. Universitatea Craiova, despre care Ilie Balaci a declarat că valorează 70 de milioane de dolari, a greşit atunci când i-a dat afară din lot pe cei patru, Ciucă, Velcovici, Gărgălie şi Stoianof. Cei interesaţi de serviciile lor încearcă acum să-i achiziţioneze la preţuri infime sau chiar gratis, aşa cum a fost cazul celor de la Dacia Mioveni, care l-ar fi luat pe Ciucă, dar nu la preţul cerut de Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII