10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSepsi nu este titular

Sepsi nu este titular

Camacho susţine că, deocamdată, fundaşul român nu îl poate înlocui pe Leo, însă i se vor acorda şanse pentru a-şi arăta potenţialul.

Antrenorul echipei Benfica, Jose Antonio Camacho, a spus că fundaşul Laszlo Sepsi este un jucător de viitor, însă nu se poate spune că a fost achiziţionat de formaţia din Lisabona pentru a-i lua locul lui Leo. „Nu se poate spune că a venit pentru a fi titular indiscutabil. În prezent, nu îl poate înlocui pe Leo. Totuşi, aveam nevoie de cineva pentru a-i face concurenţă lui Leo, iar Sepsi este un jucător de viitor“, a spus Camacho.
Într-un interviu acordat presei lusitane, Laszlo Sepsi a povestit despre experienţa sa la Rennes, unde a evoluat în sezonul 2004/2005, sub conducerea tehnică a lui Ladislau Bölöni. „La Rennes nu a fost aşa cum mi-aş fi dorit. Aveam doar 17 ani şi acest lucru a contat, însă a fost o experienţă din care am avut de învăţat, deşi nu am prea jucat. Am învăţat multe de la domnul Bölöni, am crescut ca om şi ca jucător, m-am maturizat“, a explicat Sepsi. „Nu-mi vine să cred că acum voi juca alături de Rui Costa, un fotbalist fantastic“, a adăugat fundaşul român, referitor la faptul că a venit la Benfica de la o echipă necunoscută pentru portughezi, Gloria Bistriţa.

Colaborare între Gloria şi Benfica

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei Gloria Bistriţa, a spus că Benfica Lisabona, grupare care l-a transferat pe fundaşul Laszlo Sepsi, este interesată şi de alţi jucători de la formaţia ardeleană şi de o colaborare între cele două cluburi. „Oficialii grupării din Lisabona sunt interesaţi de alţi fotbalişti. Sunt discuţii despre jucători care vor fi împrumutaţi, iar o parte din salarii le vor suporta ei, o parte noi. Ei doresc să avem o colaborare, chiar ne-au propus acest lucru. Deocamdată, totul este la nivel de discuţie, nu s-a paraft nimic“, a spus Sabău, care nu a dorit să dezvăluie numele fotbaliştilor aflaţi în atenţia clubului Benfica.
Antrenorul bistriţenilor a fost în urmă cu peste o săptămână la Lisabona, unde a discutat cu oficialii de la Benfica despre transferul fundaşului Laszlo Sepsi, care a semnat luni un contract pe cinci sezoane şi jumătate cu gruparea lusitană. „Benfica Lisabona are o oarecare relaţie cu CFR Cluj, a fost foarte benefică, dar cu noi e altceva. Am stabilit să facem şi un cantonament în Portugalia, anul viitor, în iarnă. Ei şi-au exprimat dorinţa de a ne organiza un cantonament, dar vom vedea pe parcurs. Nu am luat încă o decizie în acest sens“, a adăugat Sabău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS