17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal, la ora speranţelor

FC Caracal, la ora speranţelor

Cu un lot restructurat şi întărit, gruparea din „Oraşul Minunilor“ speră să realizeze minimum 19 puncte în retur, faţă de cinci, cât a contabilizat în tur.
„Lanterna roşie“ a seriei a II-a a demarat de luni pregătirile pentru retur, elevii lui Florin Cioroianu (foto) fiind într-un regim de semicantonament la Deveselu. Dacă în primele două zile oltenii au avut o şedinţă pe zi, cu caracter fizic, de astăzi şi până sâmbătă caracalenii au în program două antrenamente pe zi, urmând ca duminică să fie liberi.
Cei trei antrenori ai grupării oltene, Florin Cioroianu, George Biţă şi Sabin Ciurea, au la dispoziţie următorii jucători: Iordan, Olteanu – portari, Bertea, Militaru, Năuiu, Răducu, Piko, Fl. Şerban, Bobonete, Rădulescu, Gheba, D. Mihai, Stemat, Aria, Badea, Koko – jucători de câmp. Dintre cei care au absentat, trei sunt motivaţi (Chirigiu, plecat în străinătate cu lotul naţional de juniori „Under 18“, Firţulescu la Universitatea, Al. Şerban îşi caută echipă), dar alţi doi sunt nemotivaţi. Este vorba de Sandu şi Vîrlan. De săptămâna viitoare, lotul va intra în cantonament de pregătire la Deveselu, iar pe 4 februarie elevii lui Florin Cioroianu se vor prezenta la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, fiind programaţi pentru vizita medicală.
„Nu pot lua pe oricine de la Universitatea“
Florin Cioroianu, antrenorul principal al grupării din „Oraşul Minunilor“, a spus ieri: „La ora când vorbim, am un lot destul de restrâns, dar acesta urmează să fie completat. Aştept întărirea lotului, aşa cum s-a stabilit în această iarnă. Este vorba de câţiva jucători de la Universitatea Craiova, deja două nume le cunosc – noua achiziţie a Universităţii, Filipovici, şi portarul Neagoe, iar pe lângă aceştia voi mai alege doi jucători din lista pe care ne-a oferit-o conducerea Universităţii. Am avut câteva discuţii cu oficialii Ştiinţei despre colaborarea cu FC Caracal, dar trebuie avut în vedere faptul că nu pot lua pe oricine de la echipa a doua a Universităţii, ci în funţie de posturile deficitare de la echipa mea“. Pe lângă negocierile avute cu Universitatea, oficialii caracaleni sunt în negocieri şi cu alţi trei fotbalişti, din care doar unul este foarte aproape de a semna cu gruparea din „Oraşul Minunilor“, Olteanu, portar junior de la Sporting Piteşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS