13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Cîrţu vrea olteni

Sorin Cîrţu vrea olteni

„Sorinaccio“ doreşte să întărească Dacia Mioveni cu jucători care au evoluat sau evoluează în Bănie.

Cornel Frăsineanu (UTA Arad), Mădălin Ciucă, Dragoş Stăvaru (ambii Universitatea) şi Alex Mandea (CS Armata) ar putea ajunge la Dacia Mioveni. Ultimul nu are nici o problemă în a se transfera la echipa argeşeană, însă situaţia celor doi alb-albaştri este mai complicată. Ştiinţa a anunţat că Mădălin Ciucă se poate transfera doar pentru 500.000 de euro, fiind greu de crezut că oficialii de la Mioveni vor scoate atâţia bani din buzunar pentru a lua un jucător pus pe lista de transferuri. „Discuţiile sunt destul de avansate. Mădălin este dorit la Mioveni de fostul său antrenor de la Universitatea şi FC Extensiv“, a declarat unul dintre reprezentanţii jucătorului. Ciucă mai are oferte din Ucraina şi Turcia şi şi-ar dori un contract în străinătate, având în vedere că a împlinit deja 25 de ani. Până una-alta, fundaşul central oltean se pregăteşte la Craiova, participând alături de alţi colegi la câteva meciuri de fotbal în sală. Dacă situaţia sa nu se va rezolva, jucătorul va fi obligat să se prezinte la reunirea lotului Universităţii Craiova.

Stăvaru, numai gratis

În ceea ce-l priveşte pe Dragoş Stăvaru, acesta s-a pregătit alături de Dacia Mioveni zilele trecute şi a efectuat marţi vizita medicală alături de argeşeni la Policlinica pentru Sportivi din Bănie. Acesta a fost lăsat însă la Craiova pentru a-şi rezolva situaţia contractuală, oficialii Daciei dorind să-l ia gratis pe mijlocaşul oltean de 21 de ani. „Dacă Mititelu vrea să ni-l dea doar împrumut, nu îl transferăm. Dacă e de acord să îl deţinem 50-50 la sută, atunci sunt şanse să joace la noi“, a declarat „Sorinaccio“ pentru craiovamaxima.ro.
Cornel Frăsineanu, jucător care s-a afirmat la Ştiinţa, şi-a reziliat ieri contractul cu „Bătrâna Doamnă“, renunţând la un angajament de 120.000 de euro. „Am reziliat amiabil contractul meu cu UTA. Restanţele financiare s-au adunat şi am zis să nu ne mai chinuim unii pe alţii. Eu am renunţat la toţi banii pe care îi mai aveam de luat, în schimbul actelor. Am mai multe oferte în acest moment, urmează să mă decid zilele acestea“, a declarat fotbalistul, despre care se spune că s-a înţeles deja cu Dacia Mioveni.
În prezent, la echipa din Mioveni mai evoluează patru foşti componenţi ai Universităţii Craiova, Mădălin Murgan, Bogdan Vrăjitoarea, Cornel Dobre şi Mariko Daouda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS