16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMulţi portughezi propuşi, puţini aleşi

Mulţi portughezi propuşi, puţini aleşi

Rui Duarte (Estrela Amadora, fundaş dreapta), Marco Soares (Uniao Leiria, mijlocaş, internaţional din Insulele Capului Verde), Jessui Silva do Nascimento (Leiria, atacant, de 26 de ani) sunt trei nume dintr-o listă de aproximativ 25 de fotbalişti pe care antrenorul pandurilor, Joaquim Teixeira, le-a propus preşedintelui grupării gorjene, Marin Condescu. Cu majoritatea nici nu s-au început negocierile, doar cinci jucători fiind siguri în acest moment, însă numele lor nu sunt divulgate de conducătorii clubului.
Teixeira doreşte să vadă mai întâi la lucru jucătorii din România, urmând să decidă cine va fi păstrat şi cine va fi pus pe lista de transferuri. „Sunt multe nume pe lista propusă de antrenorul Teixeira, însă cu mulţi nici nu s-au început negocierile şi nici nu se vor începe decât după ce tehnicianul va vedea care sunt posibilităţile jucătorilor din lotul actual“, a declarat administratorul delegat Viorel Temelescu.

Vintilescu, Dragomir şi Vătavu, ofertaţi de Vâlcea

Deşi se vehiculase ideea unei reveniri a portarului Adnan Guso după ce-şi reziliase contractul cu Pandurii, aceasta nu mai este posibilă deoarece internaţionalul bosniac a semnat cu gruparea cipriotă Olimpiakos Nicosia. Guso aşteaptă cartea verde din România, însă ea va ajunge la noul club abia după ce oficialii FRF vor reveni din vacanţă. Alţi trei jucători din lotul oltean nu se vor mai regăsi, probabil, în miniretur, Ionuţ Dragomir, Marian Vătavu şi Sorin Vintilescu fiind ofertaţi de echipa de Liga a II-a CSM Vâlcea.
Oficialul clubului vâlcean, Florin Verigeanu, a negociat ieri la Târgu Jiu cu preşedintele Marin Condescu transferurile celor trei şi cu siguranţă vor ajunge la un acord, având în vedere faptul că USMO este acţionar minoritar la gruparea din Zăvoi. Clubul Pandurii mai are împrumutaţi la formaţia condusă de Marian Bondrea trei jucători, Zoicaş, Râmniceanu şi Vidakovic.
Pandurii Târgu Jiu şi CSM Râmnicu Vâlcea au perfectat şi un amical, pe 16 februarie, ultima repetiţie înaintea startului minireturului Ligii I, programat pe 23 februarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS