12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBraun, mulţumit de realizările din 2007

Braun, mulţumit de realizările din 2007

Nicu Braun, directorul adjunct al Direcţiei pentru Sport a Judeţului (DSJ) Dolj, este foarte mândru de realizările din anul care tocmai se încheie. Graţie banilor veniţi cu promptitudine de la ANS, DSJ Dolj a reuşit în 2007 să renoveze săli şi să construiască spaţii unde sportivii pot să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii.
„A fost un an extraordinar. ANS ne-a răspuns la toate solicitările. Am renovat Sala Sporturilor de la Voinţa, vestiarele atleţilor de la stadionul „Ion Oblemenco“, am pus inclusiv centrală separată, iar în luna decembrie ne-am apucat de refacerea pistei de atletism de la stadion, tot cu firma germană Polytan. Federaţia Română de Atletism, prin amabilitatea domnului preşedinte Sorin Matei, ne-a dotat cu un sector nou pentru aruncări (disc, greutate, ciocan). Altă realizare este parteneriatul cu o firmă privată, care a construit la stadion trei terenuri de fotbal sintetice. DSJ beneficiază de terenuri patru ore pe zi, iar din închirieri numai în trimestrul patru al acestui an am obţinut 30.000 de lei. Tot anul acesta, am înfiinţat centrul de recuperare şi refacere Eden, dotat cu aparatură de ultimă generaţie“, a spus directorul adjunct al DSJ Dolj.

Piscina acoperită, un vis realizabil

Printre proiectele din 2008 ale Direcţiei, prioritate au finalizarea lucrărilor la grupul de săli de la stadionul „Ion Oblemenco“, reparaţiile capitale la cantonamentul din Lunca Jiului, acolo unde stau jucătorii Universităţii Craiova înainte de meciuri, şi termoizolarea exteriorului sediului DSJ, de pe strada Gheorghe Doja. Nicu Braun speră că Sala Polivalentă va fi gata cât mai repede şi că oraşul Craiova va avea o piscină acoperită: „Să sperăm că Sala Sporturilor se va face mai repede, iar ca un vis personal, voi face toate demersurile ca DSJ să obţină fonduri pentru realizarea unei piscine acoperite la stadionul „Ion Oblemenco“. Avem ce cere preşedintelui ANS, Octavian Belu. Avem teren propriu, cam 4.400 de metri pătraţi, ne mai trebuie doar finanţare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU