3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSalih Jaber, dorit de Triestina

Salih Jaber, dorit de Triestina

Jucătorul irakian susţine că are şanse mari să evolueze la gruparea din Serie B, însă nu doreşte să se stabilească în Italia, casa sa rămânând Craiova.

Fostul atacant al Universităţii Craiova, Salih Jaber, este foarte aproape de a ajunge în campionatul italian, irakianul având o ofertă de la formaţia de pe locul 13 din Serie B (din 22 de echipe), Triestina. Salih nu a mai ajuns în Albania, la echipa de primă ligă Elbassani, şi susţine că a fost solicitat de un impresar italian pentru a da probe la gruparea din nordul Peninsulei. „A venit la mine un impresar din Italia, când jucam la FC Caracal, şi mi-a spus că m-a urmărit de când evoluam la Universitatea şi la Gloria şi că patronul de la Triestina mă vrea la echipă. Am acceptat oferta, iar în ianuarie voi merge la Trieste. Am luat deja viza de Italia, dar o să plec mai întâi în Irak, unde voi sta zece zile. Sper să conving la Triestina. Sunt 80 la sută şanse să rămân, pentru că impresarul mi-a spuns că aceia de acolo au nevoie de un jucător ca mine. Nu mă gândesc însă să mă şi stabilesc în Italia. Casa mea este la Craiova şi aici mă voi întoarce de fiecare dată“, a afirmat fotbalistul de 27 de ani, care este decis să rămână definitiv în Bănie. „Pentru mine o singură echipă va conta, Universitatea. Va rămâne mereu în sufletul meu şi voi fi gata să joc aici oricând mi se va cere. Am mai zis acest lucru. Dacă aş primi o ofertă de la Real Madrid, de exemplu, şi una de la Universitatea, aş alege pe cea din urmă“, a spus irakianul.

Este supărat doar pe conducere

Salih Jaber a asistat la ultimul meci din acest an al Ştiinţei şi s-a bucurat pentru victoria cu Poli Iaşi, susţinând că nu are nimic împotriva echipei, singurele sale probleme fiind cu conducerea grupării oltene. „Nu voi vorbi niciodată de rău această echipă. Am jucat la Universitatea şi m-am simţit bine. Nu am avut treabă cu jucătorii, cu conducerea clubului au fost probleme. Şi ele au apărut din cauza impresarului meu, la care am şi renunţat. Dar nici aşa nu a fost bine. De fiecare dată când era vorba de salariu şi se ajungea la mine, eram tăiat de pe listă, fiind invocate fel de fel de amenzi. Şi nici în situaţia asta nu am făcut prea mare scandal. Nu trebuie să fiu judecat pentru că sunt musulman sau pentru Ramadan, ci pentru ceea ce fac în teren“, a afirmat Salih Jaber.
Irakianul a făcut o comparaţie între Universitatea Craiova şi Gloria Buzău, echipă cu care este sub contract.
„Eu sunt încă jucătorul Gloriei şi am o relaţie bună cu cei de acolo. Ca echipă, nu o poţi compara cu tradiţia şi valoarea Universităţii, dar, la nivel de conducere, Gloria este cu mult peste Craiova. Cei de acolo sunt cu adevărat profesionişti şi s-au comportat de fiecare dată corect cu mine. Ultimul exemplu, victoria lor cu Ceahlăul (4-1 – n.r.). Am fost sunat pentru a veni să încasez o primă, deşi nu am avut nici un merit; doar pentru simplul motiv că fac parte din lot. Stau la Craiova, dar iau salariul de la Buzău“, a dezvăluit Salih, care şi-a achiziţionat recent şi o maşină, un BMW seria 3, cu care va şi pleca în Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

25 COMENTARII