16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe anunţă schimbări

Se anunţă schimbări

Finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, s-a declarat supărat de parcursul echipei din prima parte a campionatului şi a precizat că va renunţa la o parte din jucătorii care nu au dat deloc satisfacţie, după o discuţie în prealabil cu Nicolo Napoli. „Sunt dezamăgit de aceste 19 etape. La început, nu mă aşteptam să avem o evoluţie aşa modestă. Am cumpărat jucători, le-am mărit salariile celor care erau deja în lot şi nu mă aşteptam la asta. După ce voi purta o discuţie cu Napoli, trei sau patru jucători vor fi puşi pe lista de transferuri, chiar dacă sunt ataşat sufleteşte de ei. Vom acorda mai mult credit celor tineri“, a afirmat Mititelu.
Acesta le-a mulţumit totuşi jucătorilor pentru victoria cu Poli Iaşi. „Mi-a fost foarte teamă de acest meci pentru că Iaşiul se închide bine în deplasare şi obţine multe puncte afară. Arbitrajul a fost în maniera obişnuită, adică împotriva Craiovei, dar este bine că am luat cele trei puncte după un meci dramatic şi le mulţumesc jucătorilor. Napoli a demonstrat că este un adevărat profesionist, iar în pauza meciului le-a spus jucătorilor că vom câştiga cu 2-1. Schimbările făcute s-au dovedit încă o dată inspirate“, a adăugat patronul grupării din Bănie.
La rândul său, managerul general al Universităţii, Ilie Balaci, s-a bucurat de succesul alb-albaştrilor, dar şi-a exprimat dezamăgirea faţă de arbitrajele de care a avut parte echipa în ultima vreme: „Mă bucur că vom avea o iarnă mai liniştită, dar trebuie să spun că se greşeşte cam mult împotriva Craiovei. La Piatra Neamţ n-am avut un penalti, la Constanţa s-a inventat unul, acum ni s-a anulat un gol perfect valabil pentru un ofsaid inexistent. Mi-e din ce în ce mai greu să cred că sunt doar simple greşeli“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII