16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona l-a pierdut pe Messi

Barcelona l-a pierdut pe Messi

Barcelona s-a întors de la Valencia cu o victorie „rotundă“, scor 3-0, dar l-a pierdut pe cel mai în formă jucător al ei, argentinianul Lionel Messi. Acesta a părăsit accidentat terenul în minutul 43 şi, potrivit primelor investigaţii ale staff-ului medical al catalanilor, Messi va sta departe de teren aproximativ o lună. Puştiul argentinian va rata cel mai important meci al sezonului pentru Barcelona, cel cu Real Madrid, programat în următoarea etapă, a 17-a, pe „Nou Camp“.
La Valencia, Barcelona lui Frank Rijkaard a găsit o formaţie aflată în criză, pregătită de alt olandez, Ronald Koeman, iar catalanii, fără Ronaldinho, s-au impus destul de uşor. În prima jumătate de oră, gruparea „blau-grana“ a forţat şi a punctat de două ori prin atacantul camerunez Samuel Eto’o, în minutele 13 şi 27. În repriza a doua, Gudjohnsen a închis tabela (’60). Graţie succesului obţinut pe stadionul „Mestalla“, Barcelona a ajuns la un punct în spatele liderei Real Madrid, care urma să joace aseară pe teren propriu cu Osasuna.
Tot sâmbătă seară, a jucat şi cealaltă echipă din Barcelona, Espanyol, care s-a impus la limită pe teren propriu, cu 1-0, în faţa formaţiei Levante. Unicul gol al partidei a fost înscris de Jarque, în minutul 9. Espanyol ocupa, înaintea meciurilor jucate aseară, locul al patrulea în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU