13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlanda va susţine cinci amicale

Olanda va susţine cinci amicale

Naţionala Olandei, adversara României în Grupa C la Campionatul European din 2008, va disputa cinci meciuri de pregătire înaintea turneului final din perioada 7-29 iunie, adversarii „Portocalei mecanice“ urmând să fie Croaţia, Austria, Ucraina, Danemarca şi Ţara Galilor.
Federaţia Olandeză de Fotbal a anunţat că primul dintre aceste cinci meciuri este programat pe 6 februarie, la Rijeka, împotriva Croaţiei, formaţie de asemenea calificată la CE 2008. Iniţial, la acea dată Olanda ar fi trebuit să întâlnească Italia, însă amicalul în compania campioanei mondiale a fost anulat după ce cele două formaţii au fost plasate în aceeaşi grupă la Campionatul European.
Următorul amical al Olandei va fi pe 26 martie, la Viena, în compania Austriei, co-organizatoare a CE 2008, alături de Elveţia. Ultimele trei meciuri de pregătire dinaintea turneului final vor avea loc în Olanda: pe 24 mai, la Rotterdam, cu Ucraina, pe 29 mai, la Eindhoven, cu Danemarca, şi pe 1 iunie, la Rotterdam, cu Ţara Galilor.
Pe 9 iunie, în prima etapă din Grupa C a CE 2008, Olanda va întâlni Italia, iar România va juca în compania Franţei. Meciul dintre Olanda şi România va avea loc în ultima etapă a Grupei C. Olanda îşi va stabili cantonamentul pentru perioada turneului final la hotelul Beau-Rivage Palace, din oraşul elveţian Lausanne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS