16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Radu vrea să plece de la Wolfsburg

Sergiu Radu vrea să plece de la Wolfsburg

Atacantul român Sergiu Radu, care evoluează în Bundesliga, la WfL Wolfsburg, este nemulţumit de faptul că „lustruieşte“ banca de rezerve şi îşi doreşte ca în pauza competiţională din această iarnă să se transfere la altă echipă care să-i garanteze postul de titular. „Schijă“ susţine că numai dacă va juca titular ar putea fi convocat de selecţionerul României, Victor Piţurcă, pentru turneul final al Campionatului European, care se va desfăşura în 2008, în Austria şi Elveţia.
„Mi-am dat seama că am pierdut selecţii la echipa naţională deoarece nu am jucat la formaţia de club şi am şi spus că în iarnă vreau să fac ceva, să schimb această situaţie. Vreau să fac tot ceea ce depinde de mine şi intenţionez să mă transfer la o echipă la care să joc cât mai mult. Acum nu ştiu dacă este vorba de VfB Stuttgart sau de altă echipă, asta vom vedea săptămâna viitoare. Sunt nemulţumit, asta e clar, de statutul de rezervă. Vreau să ajung la Campionatul European“, a spus Sergiu Radu.

Radu vrea să fie coleg cu Marica

Potrivit presei germane, echipa VfB Stuttgart, la care evoluează şi Ciprian Marica, l-ar putea transfera, din iarnă, pe Sergiu Radu, existând 65 la sută şanse pentru realizarea acestei mutări, conform prestigiosului cotidian Bild. „Schijă“ a precizat că a auzit de interesul pentru el manifestat de VfB Stuttgart, adăugând că ar fi onorat de posibila ofertă a clubului, la care este legitimat şi Marica.
„E o onoare pentru mine, sunt încă apreciat pentru ceea ce am făcut în Bundesliga. Mă bucură faptul că alte cluburi mă apreciază şi sunt interesate de mine, chiar dacă în ultimul timp nu am fost prea mult folosit la Wolfsburg şi, după cum am spus-o de mai multe ori, nu din vina mea“, a afirmat internaţionalul român. Sergiu Radu ar fi încântat de posibilitatea formării unui cuplu de atacanţi împreună cu Ciprian Marica la echipa din Stuttgart.
„Ar fi ceva extraordinar să joc împreună cu Marica. Doi atacanţi români am fi priviţi altfel… Asta dacă se va realiza un transfer. Şi Ciprian a avut o perioadă mai grea de acomodare acolo pentru că a fost singur, nu a avut pe cineva lângă el care să-l ajute în momentele grele“, a spus Radu.  
            

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS