5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlympiakos se interesează de Dică şi de Neşu

Olympiakos se interesează de Dică şi de Neşu

Presa elenă a anunţat că directorul tehnic al echipei Olympiakos Pireu, sârbul Ilia Ivici, i-a urmărit pe jucătorii Nicolae Dică (foto stânga) şi Mihai Neşu la meciul pe care Steaua l-a disputat, la începutul săptămânii, împotriva formaţiei Gloria Bistriţa. Conform ziariştilor greci, Ivici ar fi discutat deja cu un agent de jucători despre Dică, Neşu şi alţi trei sau patru fotbalişti, dar şi despre atacantul argentinian al formaţiei CFR Cluj, Christian Fabbiani.
Numele lui Dică a mai fost asociat cu grecii de la Olympiakos Pireu în acest sezon. Atât finanţatorul de la FC Steaua, cât şi Dică au lăsat să se înţeleagă că în iarnă jucătorul ar urma să părăsească formaţia din bulevardul Ghencea.
Cotidianul elen Ethnosport scris că, în timpul vizitei la Bucureşti, Ivici s-a interesat şi de situaţia jucătorilor Adrian Cristea (Dinamo) şi Florentin Petre (ŢSKA Sofia).
„Pe lângă Nicolae Dică de la Steaua, Olympiakos este interesată şi de Florentin Petre şi Adrian Cristea. Petre este un internaţional energic şi a fost pe placul lui Ivici, care l-a văzut în meciul cu Albania, iar Cristea poate juca pentru Olympiakos dacă se va califica mai departe în Liga Campionilor“, a scris Ethnosport.
Agenţia Sportnet a notat că, pe lângă jucătorii menţionaţi, clubul grec este interesat şi de steliştii Ovidiu Petre şi Bănel Nicoliţă.
„Petre joacă la mijloc, dar are şi simţul porţii, fiind considerat soluţia ideală, dacă excludem clauza de reziliere piperată de un milion de euro. Steaua nu este dispusă să se despartă chiar aşa uşor de Dică, lucru dovedit când a refuzat oferte de la Olympique Marseille şi Dinamo Kiev de cinci milioane de euro. Nicoliţă stârneşte şi interesul cluburilor Şahtior Doneţk şi Spartak Moscova. Dacă Olympiakos merge mai departe în Ligă, nu e exclus să încerce să-i ia pe toţi trei. Dacă nu, probabil se vor găsi alte soluţii, mai accesibile financiar“, a scris Sportnet, care adaugă că Olympiakos este interesată de alţi doi fundaşi stelişti, Ionuţ Rada şi Dorin Goian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS