11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM se va bate cu Gaz Metan Mediaş

CSM se va bate cu Gaz Metan Mediaş

Preşedintele Consiliului de Administraţie al CS Municipal Râmnicu Vâlcea, Bebe Dicu, crede că gruparea din Zăvoi poate spera doar la al doilea loc care asigură promovarea, primul aparţinând lui FC Argeş, echipă net superioară celorlalte din serie. „La începutul sezonului am avut două variante, fie să ne bazăm numai pe fotbalişti tineri, care să crească la Vâlcea doi-trei ani, fie să încercăm să aducem jucători cât de cât experimentaţi, chiar dacă numai sub formă de împrumut. Dacă alegeam prima variantă, nu ne puteam bate pentru promovare, aşa că am optat pentru a doua. Noi nu dispunem de bani negri, lucru care poate fi un handicap în lupta pentru promovare. Avem însă şi un atu important, un antrenor experimentat şi valoros, care a făcut o echipă bună la Vâlcea, chiar dacă nu are la dispoziţie fotbalişti de excepţie. Cred că lupta se va da numai pentru locul doi, pentru că FC Argeş este cu mult peste celelalte formaţii din Seria a II-a. Pentru poziţia secundă ne vom bate cu Gaz Metan Mediaş. Va conta mult şi meciul direct, dar va trebui să fim atenţi şi să nu mai pierdem puncte pe propriul teren. În această pauză competiţională vom încerca să mai aducem doi-trei fotbalişti de valoare, printre care să fie, neapărat, şi un mijlocaş de creaţie“, a precizat Dicu.

Doi fotbalişti noi

După cele două partide de pregătire din această pauză competiţională (1-4 cu Petrolul, 3-1 cu Gaz Metan CFR Craiova), Marian Bondrea a decis să păstreze în lot doi fotbalişti aflaţi în probe, mijlocaşul dreapta Grădinaru (24 de ani) de la FC Sibiu şi juniorul Csongor (18 ani), atacant care vine de la ASA Târgu Mureş. „Profesorul“ a renunţat, în schimb, la cei doi brazilieni pe care i-a avut în probe, Erison şi Vinicius. Fundaşul Sorin Chirciu s-a întors la echipă după mai bine de o săptămână în care oficialii din Zăvoi îl dăduseră dispărut, însă nu a dat nici o explicaţie conducerii tehnice.
Din primăvară, vâlcenii vor beneficia de un nou teren de antrenament, primăria urmând să finalizeze lucrările de reamenajare a bazei sportive de la Căzăneşti. Totodată, CSM va încerca să perfecteze o colaborare cu FC Oltchim, formaţie din Liga a III-a, astfel încât gruparea din Zăvoi să poată folosi terenul al doilea al bazei sportive „chimiste“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS