12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBosînceanu vrea revanşa

Bosînceanu vrea revanşa

„Marinarii“ speră ca mâine să întoarcă rezultatul din tur, patronul Farului ştiind însă că Universitatea ar fi câştigat cu 4-1 în prima etapă a campionatului.

 – Sâmbătă, Farul şi Universitatea se reîntâlnesc într-un derbi al suferinţei, meciul dintre cele două echipe fiind important pentru evitarea retrogradării. Dumneavoastră cum caracterizaţi această partidă?
 – Noi avem de luat o revanşă, după acel ruşinos scor din prima etapă a campionatului, de la Craiova…
 – Cred că n-o să uitaţi multă vreme meciul de pe „Ion Oblemenco“!
 – Din păcate, aşa este, nu-l pot uita. Nici jucătorii Farului nu au uitat acea umilinţă de la Craiova şi sper că vor fi capabili să-şi ia revanşa acum, în prima etapă a returului. Este şi un meci al orgoliilor, mai ales pentru fotbaliştii Farului.
 – Faţă de meciul tur, jucătorii Farului au acum alt antrenor, Ion Marin, pe post de salvator…
 – Din păcate, suntem unde suntem şi trebuia făcut ceva. Ion Marin este la clubul nostru de un an şi jumătate, era pe post de director tehnic, iar acum el a preluat responsabilitatea funcţiei de antrenor principal, Constantin Gache  demisionând. Din punctul nostru de vedere, adică al celor care avem un cuvânt de spus la Farul, era cea mai indicată mutare. De altfel, Ion Marin a mai fost antrenor la noi şi în alte trei mandate.

Jucătorii Farului sunt hotărâţi să bată Craiova

 – Vă sperie ceva în meciul de sâmbătă?
 – Nu. V-am spus, sper ca jucătorii Farului să demonstreze că acel 4-1 de la Craiova a fost un accident…
 – A fost 4-0 pentru Craiova!
 – Oo, eu speram să fi dat şi Farul un gol… A, da, da, a fost 4-0, înseamnă că nici măcar golul de onoare nu l-am dat! Sper ca acum să întoarcem rezultatul din tur…
 – Adică, Farul să bată sâmbătă pe Universitatea cu 4-0?!
 – Nu mă gândesc la un 4-0, dar trebuie ca Farul să câştige. Am vorbit cu jucătorii şi pot spune că şi ei sunt foarte hotărâţi s-o obţină. După meciul cu Universitatea, ne aşteaptă altul greu, cu Steaua, în Ghencea. Din păcate, noi şi Craiova am avut un parcurs slab în tur, deşi ambele echipe au loturi bune, adică jucători de valoare. 
 –  S-ar părea că acel 4-0 din prima etapă a făcut rău ambelor echipe, Universitatea s-a împăunat, iar Farul n-a avut un tur bun.
 – Aşa este. După prima etapă, la Craiova deja se vorbea de câştigarea campionatului, iar pentru noi a fost un şoc. Sper ca în acest retur, care începe sâmbătă, Farul să aibă alt parcurs. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII