13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Victorie pe Depou

CSM Râmnicu Vâlcea a reuşit ieri primul succes din această pauză competiţională.
După ce au pierdut fără drept de apel cu Petrolul Ploieşti (1-4), elevii lui Marian Bondrea au întâlnit, tot în deplasare, pe Gaz Metan CFR Craiova, partidă în care s-au impus cu 3-1. Meciul a avut loc pe stadionul de la Depou şi a fost dominat de formaţia vâlceană, care a condus la pauză cu 2-0, prin reuşitele lui Nelu Bucă (’14) şi Luiz Robson (’40). În partea a doua a întâlnirii, CSM a mai punctat prin Laurenţiu Boroiban (’65), în timp ce golul de onoare al craiovenilor a fost reuşit de Lăpădat (’48).
În ciuda victoriei, Bondrea nu este mulţumit de evoluţia elevilor săi: „Nu s-au mişcat foarte bine, chiar dacă au avut toate condiţiile necesare, adică un teren bun, timp frumos, adversar accesibil. Am combinat fotbaliştii vechi cu cei aflaţi în probe şi cred că vom opri doi dintre cei noi. Nu pot da mai multe amănunte până nu văd actele semnate. A fost ultimul meci amical din acest an, chiar dacă eu îmi mai doream o partidă. Băieţii vor primi liber vineri şi ne vom reuni pe 7 ianuarie, în Zăvoi“.
Astăzi, la ora 10.00, oficialii de la CSM Vâlcea se vor reuni într-o şedinţă în care vor face planul de bătaie pentru această pauză competiţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU