5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGreu la Târgu Mureş

Greu la Târgu Mureş

BC Râmnicu Vâlcea va întâlni astăzi, de la ora 11.00, pe BC Târgu Mureş, partida, care se va disputa în devans, contând pentru etapa a XI-a, fiind vitală pentru elevii lui Cristi Achim.
Vâlcea vine după o înfrângere categorică la Timişoara, iar speranţele de a termina turul în primele nouă echipe devin tot mai mici. Înaintea jocului de pe Bega, Cristi Achim declara că „avem nevoie de cel puţin o victorie în ultimele patru etape“. Cum Timişoara a „picat“, au rămas Târgu Mureş, Mediaş şi Târgovişte. Dezavantajul oltenilor este că toate cele trei partide le vor juca pe terenul adversarelor. Pentru a ieşi din pasa proastă în care se află Lupusavei şi compania, Achim trebuie să găsească soluţia perfectă pentru a răpune Mureşul. Un avantaj clar al rivalilor este şi faptul că în etapa a zecea au stat, întâlnirea cu Piteşti fiind amânată până pe 12 decembrie. Mult mai odihnită decât echipa vâlceană, oltenii fiind la a doua deplasare lungă, BC Târgu Mureş este favorită la câştigarea acestui joc.
Programul complet al etapei a 11-a: BC Râmnicu Vâlcea – BC Târgu Mureş;  sâmbătă: Mobitelco Cluj-Napoca – Dinamo Bucureşti, Atlassib Sibiu – Leomnardo Oradea, Cuadripol Braşov – CS Otopeni, Rapid Bucureşti – ELBA Timişoara, BC Târgovişte – CSU Ploieşti, Gaz Metan Mediaş – Argeş Piteşti. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS