Acasă Sport Bremen – Real, meci spectaculos!

Bremen – Real, meci spectaculos!

Cel mai spectaculos meci jucat, miercuri seară, în Liga Campionilor, a fost de departe cel dintre Werder Bremen şi Real Madrid, încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 3-2. Gazdele, fără vedeta lor, Tim Borowski, devenit indisponibil în ultimul moment, au jucat de la egal la egal cu mult mai galonata echipă spaniolă şi au reuşit să deschidă scorul în minutul 5, când Rosenberg l-a învins pe Casillas din careu, după o greşeală a cuplului de fundaşi inedit Pepe – Metzelder.
Germanii şi-au păstrat avantajul de pe tabelă doar până în minutul 14, când brazilianul Robinho a pătruns pe partea stângă în careu şi l-a învins pe Christian Vander cu un şut în diagonală. După golul egalizator al madrilenilor, ritmul de joc a scăzut puţin, până în minutul 40, când, Rosenberg a recuperat o minge pe partea dreaptă, l-a depăşit uşor pe Gago, l-a evitat şi pe Metzelder şi i-a pasat lui Sanogo, al cărui şut s-a oprit la colţul lung.
Elevii lui Thomas Schaaf au avut un început slab de repriză secundă, iar Bremen a fost la un pas de 3-1, dar Casillas a fost la post la lovitura de cap a lui Sanogo. În minutul 56, atacantul olandez al Realului, Van Nistelrooy, complet demarcat în careul gazdelor, a irosit o ocazie imensă de a egala.
Ceea ce nu au reuşit spaniolii au reuşit jucătorii lui Bremen două minute mai târziu, când Jensen l-a lansat pe Hunt, iar acesta l-a învins pentru a treia oară pe Casillas, ieşit pentru a-l bloca pe german.
Real a găsit puterea să reducă din handicap în minutul 71, prin Van Nistelrooy, dar, deşi mai rămăseseră de jucat încă 20 de minute, tabela a rămas blocată la 3-2.
În urma înfrângerii de la Bremen, Real riscă să piardă calificarea în optimile de finală. Madrilenii sunt obligaţi să obţină cel puţin un rezultat de egalitate în ultimul meci, pe teren propriu, cu Lazio, în condiţiile în care italienii vor fi constrânşi să câştige pentru a mai trece de grupe.

Exit mobile version