10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Ultima strigare

Liga a II-a

CSM Vâlcea – FCM Reşiţa
Stadion
„Zăvoi“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
CSM Vâlcea:
Râmniceanu – Cercel, Vişa, Chirciu, Pasăre – Melcea, Onofrei, Ekwalla, Sg. Popescu – Vidakovic, Boroiban. Antrenor: Marian Bondrea.
FCM Reşiţa: Zimermann – B. Străuţ, Mera, Miculescu, Siminic – Popovici, Scutaru, Doană, Riviş – Axente, Dochiţa. Antrenor: Ioan Balaur.
Vor arbitra: L. Cincă – D. Niţu, Ad. Popescu.

CSM vrea să termine anul 2007 cu o victorie, care ar putea readuce gruparea vâlceană pe locul secund al clasamentului.

CSM îşi încheie sâmbătă parcursul din turul campionatului cu o partidă care, la prima vedere, pare lejeră pentru vâlceni. Elevii lui Marian Bondrea şi Mitică Teleşpan vor întâlni, pe propriul teren, o formaţie de tradiţie a fotbalului românesc, FCM Reşiţa, care însă de ani buni nu mai reuşeşte să se implice în lupta pentru revenirea în primul eşalon. Reşiţenii sunt pe locul zece al clasamentului, cu -5 la „adevăr“, iar miercuri au reuşit scorul etapei intermediare, 5-0 cu hunedorenii de la Corvinul. În campionatul trecut, cele două formaţii şi-au împărţit succesele, 3-1 la Reşiţa şi 2-1 la Râmnicu Vâlcea.

Revine Pasăre

Antrenorul Marian Bondrea nu va putea conta în meciul cu Reşiţa pe serviciile lui Marinel Stanca, eliminat la Severin, dar îl va avea în lot pe Mihai Pasăre, care şi-a ispăşit etapa de suspendare. Tehnicianul vâlcenilor nu va face prea multe schimbări în unsprezecele de start, dar va reveni la cuplul de atacanţi cu care ne-a obişnuit pe propriul teren: Nemanja Vidakovic – Laurenţiu Boroiban. Bondrea a spus că îşi doreşte o victorie de final, care ar face ca pauza competiţională din iarnă să fie liniştită: „Nu am reuşit să ne impunem în precedentele două partide de pe propriul teren, am pierdut puncte importante. Ar fi foarte bine să învingem Reşiţa şi apoi vom vedea ce va mai fi, ne vom reorganiza în iarnă. Trebuie ţinut cont de faptul că noi ne-am strâns în ultimul moment şi ne-am omogenizat din mers“.

Încă două săptămâni la stadion

Oltenii nu vor primi pauză după ultima etapă a turului de campionat şi vor rămâne la complexul sportiv din Zăvoi în regim de semicantonament. „Era bine dacă se mai jucau două etape din retur, pentru noi ar fi fost excelent, mai ales că ne avantaja programul. Jucam cu Hunedoara şi Câmpia Turzii şi puteam câştiga uşor şase puncte“, a afirmat directorul general, Florin Verigeanu. Potrivit zvonurilor, în pauza competiţională, Marian Bondrea va renunţa la câţiva dintre fotbaliştii care nu au jucat în acest tur de campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS