24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Drobeta vrea puncte de la ISCT

FC Drobeta vrea puncte de la ISCT

Liga a II-a

Câmpia Turzii – FC Drobeta
Stadion
„Câmpia“, sâmbătă, ora 11.00.
ISCT: Perianu – Perde, Ghenţi, Borza, Dubonos – Matiş, Molnar, Belov – Gheţi, Şagău, Sântejudean. Antrenor: Alpar Meszaroş.
FC Drobeta: Munteanu – Poenaru, Amzucu, Purcel, C. Trofin – Moutinho, Bucă, I. Păun, Epure – Jenaru, Boboescu. Antrenor: Marian Bucurescu.
Vor arbitra: Ad. Stănescu – Ed. Ungureanu, M. Gomoescu.

După ce FRF a decis ca primele două partide ale returului să nu se mai desfăşoare, severinenii au primit cu bucurie această veste, fiindcă starea gazonului de pe municipalul din Drobeta este jalnică. În plus, oficialii mehedinţeni îşi doreau ca partida cu ocupanta primului loc, FC Argeş, să se dispute pe un gazon cu iarbă, nu cu noroi, cum s-a întâmplat în ultimele trei partide de acasă, atunci când au şi remizat de două ori. Deplasarea de sâmbătă, de la Câmpia Turzii, poate fi un bun prilej pentru severineni să-şi treacă în cont a doua victorie din deplasare, după cea de la Caracal. Antrenorul Marian Bucurescu are probleme în flancul drept al apărării, Ciucu şi sârbul Milan Mitici fiind accidentaţi, însă soluţia poate fi mijlocaşul Poenaru, care a evoluat bine în partida trecută, cu CSM Vâlcea. De cinci runde, FC Drobeta îşi menţine poziţia a şasea, iar de urcat în clasament nu mai are cum, indiferent de rezultatul partidei cu ISCT.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS