Acasă Sport Diferenţă mare de valoare între România şi Italia

Diferenţă mare de valoare între România şi Italia

Antrenorul naţionalei de futsal a României, Zoltan Jakab, este conştient că între naţionala noastră şi cea a Italiei este o diferenţă mare de valoare. Reprezentativa din Peninsulă s-a impus cu 7-1 în faţa elevilor săi, în al doilea meci al Campionatului European. „Felicitări Italiei! A jucat foarte bine, mai bine decât noi, şi a meritat victoria. Acest meci a arătat că în futsalul mondial există trei niveluri. Italia se află la cel mai înalt nivel, noi suntem la al doilea, iar multe alte echipe la al treilea“, a declarat Jakab pentru site-ul UEFA.
Acesta a precizat că România intenţiona ca în meciul cu Italia să menţină scorul 0-0 cât mai mult timp. „Am primit însă un gol foarte repede şi ne-am pierdut concentrarea şi motivaţia“, a mai spus tehnicianul. În ultimul sfert de oră al partidei cu Italia, poarta echipei noastre a fost apărată de Cătălin Rizan (foto), legitimat la FC Craiova, care nu a primit nici un gol. Olteanul a avut trei intervenţii bune, iar o dată a fost salvat de bară.
România reuşise să câştige meciul de debut la Campionatul European din Portugalia, cu 8-4, în faţa Cehiei. Duminică seară, s-a mai jucat în Grupa A meciul Portugalia – Cehia, încheiat cu scorul de 5-3.
În ultima partidă din grupă, programată mâine, de la ora 19.15 (Eurosport), România va întâlni Portugalia, în timp ce Italia va juca împotriva Cehiei, de la aceeaşi oră.

Exit mobile version